Ana Sayfa ESENLER Muhtarlar toplantısında erken seçim gündemdeydi

Muhtarlar toplantısında erken seçim gündemdeydi

Okunma Sayısı 477
0

Esenler ilçesinde her ay düzenlenen ve ilçe yetkililerinin katıldığı Muhtarlar toplantısının 284’üncüsü Menderes Mahallesi Muhtarı Bilal Koca’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Muhtarlar toplantısına Esenler İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehti Daş, mahalle muhtarları ve birim müdürleri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Esenler İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan erken genel seçim ile ilgili yaptığı açıklamada “Dünyada en başarılı seçim yapan ülkeler arasındayız, bazen eksik yapılan şeyler olmuş olabilir, önemli olan hataları ve eksiklikleri en aza indirmektir” dedi.

Kaymakam Şahin, mahalle muhtarlarına hitaben yaptığı konuşmasında “Seçim süresince tarafsızlığınızı ortaya koyacağınızdan hiç şüphem yok, çok dikkatli ve centilmen bir şekilde bu önemli sürecin geçirilmesine vatandaşlara yardımcı olarak katkı sağlamalıyız. Bizim seçimlerimiz uzun zamandır sorunsuzca geçiyor, yine bu şekilde olacağını umut ediyorum diyerek ev sahibi Menderes Mahallesi Muhtarı Bilal Koca’ya da ayrıca teşekkür etti.

Toplantıda karşılıklı olarak sorun ve öneriler dile getirildi.

Tüm mahalle muhtarları adına söz alan Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven, “Bütün yetkililerle ve birimlerimiz ile sürekli iletişim halindeyiz, bundan dolayı yaşanılan herhangi bir problem olduğunda ivedi şekilde yetkili birimlerimiz müdahale ediyor ve sonuca ulaşabiliyoruz, bundan dolayı tüm birimlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Güven “Ayrıca 24 Haziran erken genel seçimlerimizin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

2 × 4 =