Ana Sayfa ESENLER ORTOPEDİK ENGELLİLER DERNEĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ…

ORTOPEDİK ENGELLİLER DERNEĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ…

Okunma Sayısı 1750
0

Esenler Ortopedik Engelliler Derneği olağan kongresi yapıldı.

Dr. Kadir Topbaş Kültür merkezin de gerçekleşen Kongre’de Divan Başkanlığına oy birliği ile Erdoğan Aksu seçilirken, yardımcıları ise Remzi Şengül ve Süleyman Vardar oldu.

Tek adayın olduğu Kongre’de , Yeni Başkan Aziz Arkan oldu. Önceki dönem Başkan olan Ayşe Matyar ve Denetimde olan Zülfünaz Arpa ise Aziz Arkan’ın yeni Denetim Kurulu listesinde yer aldı.

Gerçekleşen Kongreye, MHP İl Engelli komisyon Başkanı ve Mv. Adayı Bahattin Şentürk, CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, , ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan, Esenler Rizeliler Dernek Başkanı Süleyman Kahveci, Trakya Balkan Türkleri Dernek Başkanı Kemal Sargın, Fevziçakmak Mahalle Muhtarı Turgay Özer, Esenler Ortopedik Engelliler Onursal Başkanı Şenol Baş, Tevfik Kahveci, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

“ENGELLİLERE ENGEL OLMAYALIM”

Mesut Uçakan cep salonunda gerçekleşen Kongre zor şartlara rağmen yapıldı!
Bedensel Engellilerin Başkan seçimini yapacağı kongre salonunun Engellilerin girebileceği yani tekerlekli sandalyelerini kullanabileceği bir yer olmadığı net şekilde görülüyordu.
Buna rağmen Engeliler engelleri aşarak zorda olsa başkalarının yardımı ile salona girebildiler.
Konu ile ilgili yetkililerden edindiğimiz bilgiye göre, ‘’Biz engelliler derneğine, söz konusu salonda engelli rampası olmadığını belirttik. Buna rağmen salonu bizden bilerek talep ettiler ‘’dedi.
Tek adayın olduğu Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Olağan Kongresi, küçük tartışmalar yaşansa da iyi niyet ve temenniler ardından yapılan seçim sonucunda Aziz Arkan Başkanlığa getirildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU:

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

twenty − one =