Ana Sayfa ESENLER ATIŞALANI KÖYÜ DERNEĞİ FARKINI ORTAYA KOYDU

ATIŞALANI KÖYÜ DERNEĞİ FARKINI ORTAYA KOYDU

Okunma Sayısı 2341
0

Atışalanı (Avas) Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek yönetiminin verdiği iftar yemeğine büyük katılım sağlandı.

Atışalanı Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programına her kesimden bir çok kişi katıldı.

Başta Dernek Yönetiminden Mümin Turan olmak üzere tüm yöneticiler İftar programına katılan misafirler ile yakından ilgilendi.

Çok samimi gerçekleşen programda eski dostlar, eski arkadaşlar yaşadıkları günleri yad etme fırsatı buldular.

Başkanlığını Okan Çalışkan’ın yaptığı Atışalanı Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Yöneticilerinden olan Mümin Turan, yaptığı kısa açıklamada ”Her yıl gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale gelen iftar programımıza her sene artarak katılım olması bizleri mutlu etmiştir. Biz bu etkinliklerimizi devam ettireceğiz, bizden sonra ki nesillerinde bu geleneği devam ettireceğine inanıyorum. Bu vesile ile bu anlamlı iftar programında bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarıma, büyüklerime ve Atışalan’lılara teşekkür ediyorum” dedi.

Bir çok  Atışalan’lının katıldığı iftar programında 7’den 70’e tüm köylülerin iftara katılım sağlaması Dernek yönetimini memnun ettiği gibi, programda hiç kimsenin siyaset konuşmaması da vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

İftar programı Atışalanı köy içindeki alanda yapıldı.

Bizlerde Yerel Basının olarak katıldığımız programda, Dayanışmanın ve paylaşmanın tüm güzelliklerinin sergilendiği ve tüm katılımcıların memnun olduklarını gördük.

Siyasetin olmadığı ve Ramazan ayının maneviyatına yakışır şekilde düzenlenen bu programa emeği geçen tüm dernek yönetimine teşekkür ediyoruz.

Kaynak:7/24

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

seventeen + ten =