Ana Sayfa ESENLER HABERLERİ Esenler’in Amatör Kulüplerine İBB Desteği

Esenler’in Amatör Kulüplerine İBB Desteği

Okunma Sayısı 1859
0

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı devam ediyor.

İBB’nin Amatör Kulüplere malzeme yardım dağıtımı gerekçesi ile sade bir tören düzenlendi.

HABER: SUAT TÜRKOĞLU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler Stadyumunda gerçekleştirilen törene AK Parti Esenler İlçe Başkanı Av. Umut Özkan, Esenler AK Parti İlçe Yöneticisi Taner Yiğit, Esenler Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Özcan Hamza, Esenler Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Çınar ve Esenler’e çok hizmeti olan Emin Tetikli ve Hilmi Dereli, hocaların yanı sıra Esenler de faaliyet gösteren 11 takım yöneticisi katıldı.

BAŞKAN AYHAN ÇINAR’DAN TEŞEKKÜR

Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Çınar yaptığı kısa açıklamasında ”Takımlarımız 9 kategori’de mücadele ediyor, 2 takımımızın malzemeleri Esenler Belediyesi tarafından karşılıyor, diğer 2 kategoride ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Kalan 5 kategori için de Esenler’de faaliyet gösteren kulüplerimiz kendi imkanları ile malzemelerini ihtiyaçlarını karşılıyor.

Dağıtılan malzemeler spor kulüplerini ve futbolcuları daha çok motive ederek  karşılaşmalarda daha iyi mücadele sergilemesine vesile oluyor. Bu konuda bizlere destek sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesine, Esenler Belediyesine ve AK Parti İlçe Başkanımız Av. Umut Özkan’a çok teşekkür ederiz” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

4 × 1 =