Ana Sayfa ESENLER ESENLER CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDA BİR İSTİFA DAHA

ESENLER CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDA BİR İSTİFA DAHA

Okunma Sayısı 845
0

CHP Esenler eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden partisinden istifa etti. İstifa dilekçesini ilçe başkanına sunan Gülden sitem dolu sözlerle açıklamada bulundu

 

CHP Esenler eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden partisinden istifa etti. İstifa dilekçesini ilçe başkanına sunan Gülden sitem dolu sözlerle açıklamalar da bulundu.

Ailece CHP’li olan ve CHP’nin iktidar olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, stantların anası, kadınların ablası Gülden, parti içinde yaşanan olumsuzluklara ve yapılan haksızlıklara uğrunda canını bile vermeyi göze aldığı partisinden üzülerek istifa ettiğini belirtti.

Gülden, ’’CHP ‘demek en yüce değer şiarıyla çalıştım ama emeği yok sayanların insana değer vermeyenlerin dinsel ve mezhepsel ayrımcılık yapanların kadrolaştığı bir oluşumda daha fazla durmam kendimi inkar etmek olurdu. Bu anlayıştaki kadrolarla bir arada duramam, bu kadrolar  bırakın partimizi iktidar yapmayı partimize en büyük zararı vermektedirler. Gecemi gündüzüme katarak çalıştım yeri geldi eşimi, işimi, aşımı ve sağlığımı partimin uğruna ihmal ettim. Hiçbir maddi ve manevi beklentim olmadı, tek beklentim partimin iktidar olması çocuklarımızın yarınları ve ülkemin bekasıydı ‘’

PARTİLİ ARKADAŞLARIMA HAKSIZLIK YAPILDI

Gülden‘ ’Yoldaşlarım Belediye meclis üyesi inşaat mühendisi Mustafa Usta’ya gazeteci Hasan Gürsoy’a hiçbir partilimin kabullenemeyeceği büyük haksızlık yapıldı. Eski ilçe başkan yardımcım aynı zamanda birlikte birçok eylem yaptığım, her platformda partimizi iktidar yapmak için mücadele verdiğimiz ve bu uğurda birçok bedeller ödediğimiz, gazeteci Hüseyin Koç‘a ve diğer arkadaşlarıma yapılan haksızlık, adaletsiz benim istifa etmemim en büyük nedenlerinden biridir.

Bu yoldaşlarım kadar emek vermeyenler yargısız infaz yaparak, ahbap çavuş ilişkisiyle kumpas kurarak bu arkadaşların emeklerini yok saymalarını hiçbir ideoloji ve ilkeyle bağdaştıramadım. Kendilerine yapılan haksızlık aslında tüm parti emekçilerimize ve emeğimize yapılmıştır. AK Partili belediyenin yanlış uygulamasını mahkemeye taşıyarak ve mahkemeye taşıdıkları davayı kazanmalarına rağmen Partimizin yetkililerinin ödüllendirmesi yerine bu arkadaşlarımı, yoldaşlarımı cezalandırma yolunu gitmeleri bardağı taşıran son damla olmuştur. Tüm bu olumsuz ve haksızlıklar bizleri çok sevdiğim ilke ve ideolojisine inandığım ve alan çalışmasında beyin kanaması geçirdiğim partimden istifa etmemin bir başka nedenidir” dedi.

AYSEL GÜLDEN’İN İSTİFA DİLEKÇESİ

 

Düzenleme HABER: SUAT TÜRKOĞLU

 

 

 

Kaynak: 7/24 ESENLER

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

four × 5 =