Ana Sayfa ESENLER HABERLERİ Esenler Belediyesi ”Otobüs Vermiyor Maçlara Metro İle Gidiyoruz” İddiasına Tepki

Esenler Belediyesi ”Otobüs Vermiyor Maçlara Metro İle Gidiyoruz” İddiasına Tepki

Okunma Sayısı 2252
0

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan İstanbul Esenler Amatör Ligi ekiplerinden Olimpiyat Sporun başkanı Köksal Şimşek, Esenler ilçesindeki diğer kulüpler gibi belediyeden araç yardımı alamadıklarını ve bu nedenle maçlara metroyla gitmek zorunda kaldıkları iddiasında bulunmuştu.

Köksal Şimşek’in yaptığı açıklamalar Sosyal medyada  şu şekilde yer aldı:

”Her ilçenin belediyesi belediyede bizimkisi Yunanistan belediyesi mi? Biz çocuklarımızı metroyla maça götürüyoruz. Bu belediyemizin gençlere hizmeti bu mu? Ben bu işi cumhurbaşkanımıza kadar götüreceğim. AK Partili bütün belediyeler spora tam destek verirken, bizim Esenler Belediyesi araç vermiyor.

O kadar imkansızlıklara rağmen ilk senede şampiyon olduk. Esenler’e 100 tane sporcum ile hizmet ediyorum. Hem de çocuklardan aylık para almıyorum ve masrafları kendim karşılıyorum.  Her şey sporcu evlatlarım için. Allah’ım sabredenlerle beraberdir”.

Esenler olimpiyat spor futbol kulübü başkanı Köksal Şimşek

”Kim ne yaparsa yapsın kim engel olmaya çalışırsa çalışsın yetiştirdiğim sporcu evlatlarım için savaşmaya hakkımı aramaya doğru işler yapmaya devam edeceğim.

Ben ve ekibim mücadele edip sporcu evlatlarımın ve ailelerinin dualarıyla kulübümüzü aldık. Yetiştirdiğim sporcu evlatlarımın transferlerini yaptık. Hepside pırlanta gibiler. Ben onlarla olmaktan gurur duyuyorum.

Bu güne kadar hiç bir sporcumdan para kazanmadım. Elimden geldiği kadar futbolcularımı evimdeki evlatlarımdan ayırmadım. Çünkü onlarda benim evlatlarım, Çünkü onlarında hayalleri var. İlk senemizde şampiyon olduk. ister kabullenin ister kabullenmeyin. Esenlerde doğru ve güzel işler yapmaya, hayırlı ve karakterli sporcu evlatlar yetiştirmeye devam edeceğim”.

Esenler olimpiyat spor futbol kulübü başkanı Köksal şimşek.

Köksal Şimşek’in bu açıklamasının üzerine Esenler Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Çınar’dan bir açıklama geldi.

Başkan Ayhan Çınar yaptığı kısa açıklama da ”Esenlerimizde 10 futbol Kulübümüz bulunmaktadır. Bu sezon başında Bakırköy de bulunan Olimpiyat sporu satın alarak Esenler’e adresini taşıyan söz konusu kulüp şu an için 11. kulüp olarak ilçemizi temsil ediyor”.

”Esenler amatör spor Kulüpler Birliği üyemiz değildir. Buna rağmen Esenler Belediyemizin müsabakalar için tahsis ettiği otobüslerden eşit şartlarda faydalanmaktadır. Ayrıca Esenler Belediyemizin amatör spor kulüplerine sağladığı spor malzemeleri yardımından da eşit olarak faydalanmıştır. İstanbul Büyük Şehir Belediyemizin spor malzemeleri dağıtımında da ismi olmamasına rağmen bizlerin desteği ile yardım almıştır. İ.B.B Esenler Stadyumunda müsabakalar ve antrenmanlar için imkanımız dahilinde yardımcı olunmuştur.

Esenler Belediyemizin Hafta içindeki tüm müsabakalar için servis imkanı yoktur. Hafta sonu tüm takımlarımız ayrım gözetmeksizin ulaşım hizmetinden faydalanmaktadır.

Bize sağlanan bu imkanlardan dolayı Esenler belediye başkanımıza ve baş Şoförlük çalışanlarına teşekkür ederiz”.

Esenler Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Çınar

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

sixteen − five =