Ana Sayfa ESENLER HABERLERİ Esenler Kaymakam’ı Adil Karataş: ”Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”

Esenler Kaymakam’ı Adil Karataş: ”Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”

Okunma Sayısı 1590
0

Esenler Kaymakamı Adil Karataş “öncelik hayatın, öncelik yayanın” sloganıyla Esenler’de tanıtım programı gerçekleştirdi.

Esenler Kaymakamı Adil Karataş “öncelik hayatın, öncelik yayanın”  sloganıyla Esenler’de tanıtım programı gerçekleştirdi

Çarşamba günü (06.02.2019 ) 12:00 – 13:30 saatleri arasında Esenler Merkez Camisi önünde gerçekleşen etkinliğe, Esenler Kaymakamı Adil Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bolat, Kurum Amirleri, öğrencilerle birlikte; vatandaşlar katıldılar.

Dörtyol Merkez Cami önünde “öncelik hayatın, öncelik yayanın” sloganıyla yapılan etkinlikte,  Kaymakamı Adil Karataş, yerel basına etkinliğin amacına ulaştığının söyleyerek açıklamada bulundu.

Karataş, “öncelik hayatın, öncelik yayanın” isimli bir sosyal dokunuş projesi yaptık. Yaya ayağını yola attığında araçların durmasını ve önceliğin yayalarda olduğunu, insan hayatının her şeyden önemli olduğunu vurguladık. Yaptığımız bu etkinlik özellikle Esenlerimiz için ve ülkemiz için hayırlara vesile olur. Ben inanıyorum ve söylüyorum etkinliğimiz amacına ulaşmıştır, hayırlı olsun” dedi.

Düzenleme Haber: SUAT TÜRKOĞLU

 

 

 

 

 

 

Kaynak: 7/24 Esenler

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

4 × 1 =