Ana Sayfa ESENLER SON DAKİKA Taner Akkuş: “Ramazan İsraf ve Gösteriş Ayı Olmasın”

Taner Akkuş: “Ramazan İsraf ve Gösteriş Ayı Olmasın”

Okunma Sayısı 452
0

Strateji Geliştirme ve Analiz Uzmanı Taner Akkuş, “Yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşmaya aracı olması gereken ramazan ruhu, siyasi resepsiyonlar, belediye organizasyonları ve lüks otel restoranlarında gösterişli iftar ve sahur programları ile dini amaçtan uzaklaştırıp günah işlemeye yaklaştırıyor…

Strateji Geliştirme ve Analiz Uzmanı Taner Akkuş, “Yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşmaya aracı olması gereken ramazan ruhu, siyasi resepsiyonlar, belediye organizasyonları ve lüks otel restoranlarında gösterişli iftar ve sahur programları ile dini amaçtan uzaklaştırıp günah işlemeye yaklaştırıyor ne yazık ki.” dedi.

Ahde Vefa Platformu Danışmanlığı da yapan Taner Akkuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önceki ramazanlarda şaşalı ve gösterişli iftar sofraları gördüklerini ifade etti.

Ramazanın fakir, düşkün ve ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere, bütün insanların eşit değerde olduğunu hatırlamaya vesile olduğunu belirten Akkuş, “yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşmaya aracı olması gereken ramazan ruhunu gösterişli iftar ve sahur programları, dini amaçtan uzaklaştırıp günah işlemeye yaklaştırıyor ne yazık ki.

Zenginin fakirden, patronun işçiden ve uzunun da kısadan hiçbir üstünlüğü olmadığı bir dine sahip değil miyiz? Ramazan israf ve gösteriş ayı olmasın.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

five × five =