Ana Sayfa ESENLER HABERLERİ ESENLER ANNE ÇOCUK KAMPÜSÜ YÖNETİCİLERİNE VELİLERDEN TEPKİ

ESENLER ANNE ÇOCUK KAMPÜSÜ YÖNETİCİLERİNE VELİLERDEN TEPKİ

Okunma Sayısı 484
0

Esenler Esma Biltacı Anne Çocuk Oyun Kampüsünde Kayıt İşlemleri Sırasında Veliler ile Kampüs Yöneticisi Olduğu Belirtilen Kişi Arasında Kayıt Tartışması Yaşanıldığı İddiası Ardından Bir Çok Şikayeti Getirdi.

Esma Biltaci Anne Çocuk oyun kampüsü yeni dönem kayıtları bu gün itibariyle başladı.

Veliler saat 08:30 civarlarında çocuklarını kayıt ettirmek için kampüse gittiklerinde 300 kişilik kontenjanın dolduğunu öğrendiler.

Kayıt işleminin bittiğini öğrenen velilerden birisi olan N.O ”Biz velilere bu gün sabah saatlerinde burada olmamızı söylediler. Bizlerde daha mesai yeni başlamışken burada bulunduk. Fakat Kayıt işleminin bittiğini öğrendik. Bunun üzerine kendilerine ”Nasıl olur da 15 dakika içerisinde 300 kişiyi kayıt ettiniz ve kayıt işlemleri sona erdi bu imkansız diye görüşlerimizi bildirdik”

”SİZİ BURAYA KAYIT ETMEM GİDİN KİME İSTERSENİZ ŞİKAYET EDİN”

Fakat Kampüs yöneticisi M. K. hanım bunun üzerine bir anda kontrolünü kaybederek bizi azarladı ve ”Sizi buraya kayıt etmeyeceğim gidin kime şikayet ediyorsanız edin” diyerek kapıyı hızlıca suratımıza kapattı.

”Böyle bir konumda yöneticilik yapan birisi velilere bu şekilde davranıyorsa acaba çocuklarımıza nasıl davranıyor merak ediyorum doğrusu” dedi.

Bir başka veli H. K ise, ”Orada oturanlar da aynı durumdan muzdarip. Diğer hizmetlerde de aynı sorunlar var.  Gidiyoruz sürekli yer yok cevabı alıyoruz. Yaz kurslarında da benzer sorunlar var. Sürekli yer yok buna çözüm getirilmesi lazım yada sıkıntılı kişilerin işten çıkarılması çok zor değil. Orada  oturup da belirtilen hizmetlerden faydalanamayan bir çok kişi var” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

 

Öte yandan Esma Biltaci Anne ve Çocuk Kampüsü yetkililerinden ve velilerden aldığımız kayıt kaçta başladı ve bitti açıklamaları kafalarda soru işareti bıraktı.

Editörün Yorumu…

Öncelikle dünyanın ilk ve tek çocuk sokağı olan ve her fırsat da haklı olarak övündüğümüz Anne ve çocuk kampüsünün bu tarz tartışmalar arasında yer alması bizleri fazlasıyla rahatsız ettiğini bildirmek isterim.

Sosyal medyada ve yaptığımız kişisel araştırmalarda her fırsat da gururlandığımız özellikle de çocuklar için büyük önem arz eden bu kampüsün başında yer alan kişilerinde çok iyi yönetici vasfının olması gerektiğini düşünenlerdenim.

İnsanlar ile iyi iletişim kuramayarak, mahalle ağzıyla konuşarak ve ”Sizi ben buraya kayıt etmem git nereye istersen şikayet et” diyerek, ‘ahkam keserek’ yöneticilik yapılmaz.

Eğer Vatandaşa yaptığınız hizmete değil de sizleri o koltuğa oturtanlara güvenirseniz o zaman vay halinize!

Yöneticiler önemli bir kurumu, kuruluşu temsil eder

Yönetici olan kişi ağzından her çıkan cümleye dikkat ederek bunun bilincinde olmalı ve öfkesini kontrol etmelidir.

Dolasıyla aileler bu kişilere ve kurumlara en değerlilerini yani çocuklarını teslim etmektedir.

Hiç bir kimse bu tarz yaklaşımda olan bir kuruma, kuruluşa ve kişiye çocuğunu teslim etmek istemez.

Bu sorunu yaşayanlardan biri de benim akrabamdır. Her ne olursa olsun yanlış bir tanedir. Aynı yanlışı kardeşimiz dahil yapsa yine söylemeliyiz.

Ayet’de de belirtildiği üzere (Allah size, mutlaka emanetleri [işleri] ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle davranmanızı emreder.) [Nisa 58]

İnşallah ”Kraldan çok Kralcılığı’ kendimizden önce temsil ettiğimiz kurumlarımız için uygularız.

Ayrıca madem bu kadar talep var ve kafalarda bir çok soru işaret var neden kura yoluyla bu 300 kişiyi belirlemiyoruz?

Böylece hem adalet yerini bulur hemde kimsenin kafasında soru işareti kalmamış olur.

Siz değerli Esenler Halkı ile Naçizane görüşlerimi paylaşmak istedim. sürçü lisan ettiysek affola.

Saygılarımla: Suat TÜRKOĞLU

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

three × 1 =