Ana Sayfa ESENLER ESENLER’İN GAZETECİLERİNDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

ESENLER’İN GAZETECİLERİNDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Okunma Sayısı 462
0

Esenler yerel basın mensupları ile ilçe milli eğitim müdürü Esenler’in eğitimi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Arasgazetecilere yaptığı açıklamada, ”İşimiz gücümüz ilçemizin ilkokul, ortaokul ve liselerinde eğitim gören tüm öğrencilerimizin ayrım yapmadan daha kaliteli bir eğitim ve öğretim hizmeti alacağı ile alakalı şube müdürlerimiz, okul idaresi ve öğretmelerimiz ile beraber çalışıyoruz. Göreve başladığımız günden buyana gerek  binalarımızın fiziki yapısı gerekse de öğretmen kalitemiz ile alakalı her gün değerlendirmede bulunuyorum.  Tüm öğretmenlerimizle ve eğitim camiasında hizmet veren herkesle 100 puanla göreve başladık. Umarım ki bu puanlar aşağı düşmez ve her sorumlu olan kişi görevini en iyi şekilde yapar”

Esenlerin Eğitimde yaşanan sıkıntılarını, eksikliklerini, Sayın Kaymakamımızla, Belediye Başkanımızla, basınımızla, iş adamlarımızla, öğretmenlerimizle, okul aile birliklerimizle, velilerimizle yani Esenler halkı olarak el ele vererek hep birlikte aşacağız, daha kaliteli bir eğitim vermek için herkes üzerine düşeni yapacağına inanıyorum.

“Yardımcı ders kitapları satışına veya dayatmasına asla müsaade etmeyeceğim”

Okullarımızda MEB’in genelgesine uyarak yardımcı ders kitapları satışına veya dayatmasına asla müsaade yapmayacağım. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunun ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Ziyarete 1.Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Esenler Gündem internet sitesi imtiyaz sahibi Sait Yılmaz, 7/24 Esenler internet sitesi imtiyaz sahibi Hüseyin Koç, Gazete Esenler sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hasan Gürsoy, Son Dakika Esenler Haber imtiyaz sahibi Suat Türkoğlu katıldı.

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras kimdir?

1973 Yılında Siirt’te dünyaya geldi. 1995 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı yıl Van’da Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.
1997-2006 yılları arasında Van Ferit Melen İlköğretim Okulu’nda sırasıyla; Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra Van İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne, ardından Van Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.
05.08.2008 tarihinde İstanbul İl Millî Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanmış ve daha sonraki süreçte İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevine getirilmiştir.
Mehmet Nurettin ARAS, evli ve 3 çocuk babası olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.
13.09.2019 tarihinde Esenler İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevine başlamıştır.


 

 

 

 

Kaynak: Esenler Gündem

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

one × one =