Ana Sayfa ESENLER ESDEF KADIN KOLLARINDAN BASIN İLE TANIŞMA PROGRAMI

ESDEF KADIN KOLLARINDAN BASIN İLE TANIŞMA PROGRAMI

Okunma Sayısı 309
0

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Kadın Kolları kahvaltı programı düzenleyerek Yerel Basın’la kahvaltıda buluşarak, önümüzdeki günlerde kollarının yeniden oluşumu ve çalışma faaliyetleri ile bilgi verdi.

Dernek binasında düzenlenen kahvaltı programına çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşlarının bayan üyeleri katıldı. Kahvaltı samimi bir ortamda gerçekleşti.

Kahvaltıya ESDEF Başkanı Cuma Helvacı ve üst yönetiminin yanı sıra Esenler Belediyesi Derneklerden sorumlu Başkan Danışmanı Mehmet Kaya ve çok sayıda bayan üyenin katılım sağladı.

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Başkanı Cuma Helvacı yaptığı konuşmasında, “Biz küçük bir belediyeyiz, bizler sade Esenler’e değil tüm Türkiye’ye hizmet yapmakla sorumluyuz. Evet, şu ana kadar federasyonumuz 30-35 derneği bünyesinde barındırıyor. Bizler için bu rakam elbette yeterli değil, Esenler’deki tüm derneklerin bu oluşumda yer alması için önemli projelerimiz var, bu anlamda önümüzdeki günlerde daha çok derneği bünyemize katarak çok önemli işler yapacağız. Kadın kollarımızın kongresine hazırlanıyoruz, iki bayan arkadaşımız bu görevi üstlenmeye hazır ve onların bu heyecanı tüm yönetimimize ve camiamıza güç verdiği gibi bizlere inanın onlardan daha çok heyecan verdi” dedi.

Esenler Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Kaya, “Bu güzel kahvaltıyı düzenleyen kadın kollarına teşekkür ediyorum. Bizler her zaman güzel işler yapan ve projelerle bize gelen derneklerimizin yanında yer almışız ve onlara elimizden gelen tüm olanakları sunmuşuz. Sizlerinde başarılı işler yapacağınıza inanıyorum. Yapacağınız genel kurulunuz hayırlı olsun” dedi.

Kadın kollarının yeni üyeleri ve kahvaltıyı organize eden Nihal Aygün ve Hanife Karayel ise yaptıkları konuşmalarında tüm katılımcılara teşekkür ettiler. Yaptıkları ortak açıklamada, “ Bizler ESDEF’in kurumsal yapılanmasının güçlendirilmesi, dernek faaliyetlerinin ve aktivitelerinin işleyiş ve uygulamalarında koordinasyonun arttırılması, kurumsal ilişkilerin daha sağlıklı yürütülebilmesi, haber ve bilgi akışının sürekliliğinin sağlanması ve üyeler ile daha güçlü ilişkilerin kurulması yönünde önemli projelerimizle bu ulvi görevi yapmaya hazırız. ESDEF Başkanınız Cuma Helvacı ve yönetim kurulumuzun yetkilendirmesi ile verilecek görevin kutsallığını önde tutarak, federasyonumuzun tüzüğüne bağlı kalarak sivil toplum kurallarının gereğini yerine getirerek Esenler halkına ve Esenlere hizmet yapacağız” dediler.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

7 + 6 =