Ana Sayfa ESENLER ESENLER CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA BİR ADAY DAHA

ESENLER CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA BİR ADAY DAHA

Okunma Sayısı 365
0

CHP Esenler ilçe kongresi yaklaşırken başkanlık yarışı hız kazandı. Esenler’in siyasi duayenlerinden geçmişte ilçe başkanlığı ve partisinin değişik kademelerinde görev yapan Cemal Kaya, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

CHP Esenler Fatih Mahallesi, mahalle delegelerinin düzenlediği sabah kahvaltısına davet edilen Cemal Kaya, kahvaltı sonrası ilçe başkanlığına aday olduğunu gerçekleştirdiği bir açıklamayla duyurdu. CHP eski Belediye Meclis Üyesi Yüksel Kılıç ve Fatih Mahallesi delegeleri katıldı.

”ESENLER DÖRTYOL MEYDANINDAN YÖNETİLMEZ”

Yüksel Kılıç’ta yaptığı kısa konuşmada, ”Mevcut yönetimin Esenler’i Dörtyol meydanından yönettiğini vatandaştan uzak olduklarını belirterek, CHP’nin büyük kan kaybettiğini İstanbul’da ilçeler bazında en geriye düştüklerini bundan bir an kurtulmalıyız” dedi.

“CHP ESENLER’DE OY KAYBETTİ”

Kaya, “Bana verdiğiniz bu güçle önümüzdeki kongrede ilçe başkanı adayı olduğumu büyük ailem olarak gördüğüm siz partililerimin huzurunda açıklamaktan gurur duyuyorum. CHP’nin Esenler’de kan kaybettiği, oy kaybettiği ortada bu duruma sessiz kalmamak ve yeniden toparlanmak için tarafına yaptığınız “Adayımız ol” teklifini parti görevi kabullenerek aday olduğumu açıklıyorum. Menfaatleri ve egolarıyla aday olmuş birisi olarak değil, sizlerle sosyal demokrasinin kurallarını işletmek, kimseleri ötekileştirmeden, el ele vererek girilen bu girdaptan çıkmak, partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için aday oldum.


“ ESENLER ŞİİR SÖYLEYEREK, DONDURMA YALAYARAK YÖNETİLMEZ”

Kaya, “Esenler’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin üzerine ölü toprağı serpenlerin dinlenmeye ihtiyacı var. Burası Dörtyol Meydanında Şiir söyleyerek, Dondurma yalayarak yönetilmez. Buradan kimseyi eleştirmek, karalamak gibi bir düşüncem yok. Bu bir bayrak yarışıdır, bana yüklediğiniz bu sorumluluğu yerine getirmek görevimdir. Güçlü ve örgütlü yapıyı kurmak ilk işim olacak.  Sizlerle yani bu partinin gerçek sahipleri ile birlikte ilçemizi yöneteceğiz, birlikte sorunları çözeceğiz.

Öncelikle partimizin her kademesinde göreve talip olan tüm arkadaşlarıma kongre sürecinde başarılar dilerim. Her zaman üyesi olduğum ve üyesi olmaktan gurur duyduğum partimin menfaatleri uğruna çalıştım, bundan sonrada birlikte ve sizlerin vereceği güçle çalışacağım. Siyasi yaşamım boyunca her zaman birlik, beraberlik, sevgi ve saygıyı ön planda tuttum. Ne kimseye başımı eğdim, ne de bana inananların başını eğdirdim” dedi.


Kaya, önümüzdeki günlerde geniş katılımlı adaylık açıklamasını ilçe binasında yapacağını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Esenler Gündem

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

eighteen − 8 =