Ana Sayfa SPOR ESENLER’Lİ EMİRCAN ALTINTAŞ’DAN VEFA ÖRNEĞİ! (VİDEO)

ESENLER’Lİ EMİRCAN ALTINTAŞ’DAN VEFA ÖRNEĞİ! (VİDEO)

Okunma Sayısı 466
0

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Ümraniyespor forması giyen Emircan Altıntaş’ı kadrosuna kattı.

HABER: SUAT TÜRKOĞLU

Bu sezon TFF 1. Lig’deki performansıyla bir çok Süper Lig ekibini peşine takan Emircan için Alanyaspor 750 bin Euro bonservis ödeyecek.

EMİRCAN’DAN SOSYAL MEDYA DA ‘VEFA’ VİDEOSU

Yıldız oyuncu Alanyaspor’a transferi hakkında sosyal medya hesabından kısa bir video yayımlayarak ”Transferimde emeği geçen başta başkanımız Hasan Çavuşoğlu’na, menajerim Cenk Melih Yazıcıya ve diğer çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Bugün yeni bir seviyenin başlangıcını yapıyorum. Bundan sonra Alanyaspor için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve daha başarılı olmak için her gün daha sıkı çalışacağım. Bakalım zaman bize neler gösterecek” dedi.

ÜMRANİYE SPOR’A TEŞEKKÜR MESAJI

Duygusal mesajlarını sürdüren Emircan Alanya Spor’a transferi netleştiği günlerde de sosyal medya hesabından yine bir teşekkür mesajı yayınlayarak ‘‘Beş Yıldır formasını terlettiğim Ümraniye spor’dan bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Bir kulübe Beş yıl hizmet vermek demek, aradaki ruhun profesyonellikten amatörlüğe doğru gitmesi demektir. Aile olmak demek amatör ruh demektir.  Ben saha da profesyonelce mücadele etmiş olsam da Ümraniye Spor’u hep ailem gibi gördüm. Ancak her hikayenin bir başlangıcı olduğu gibi bir de sonu vardır. Bu harika Beş yıl kariyerimin en özel yerinde kalacak. Üzerimde emeği olan başta başkanımız TARIK AKSAR, sportif direktörümüz ERGÜN KELEŞ, hocamız AHMET TASYUREK, teknik heyetimiz tüm personelimize ve Ümraniye Spor taraftarına teşekkür ediyor ve Ümraniye Spor’a sezonun geri kalanında başarılar diliyorum” diyerek vefa örneği sergilemişti.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu sezonun ilk yarısında 16 maçta forma giymiş ve attığı 11 golle ilk yarının gol kralı olmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

eight + 3 =