Ana Sayfa ESENLER ESENLER BELEDİYESİ’NE BİR ÖDÜL DAHA!

ESENLER BELEDİYESİ’NE BİR ÖDÜL DAHA!

Okunma Sayısı 235
0
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan (sağda), ATO Congresium'da düzenlenen "Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni"ne katıldı. Erdoğan, ödüle layık görülen belediye başkanlarına ödüllerini takdim etti. ( Murat Kula - Anadolu Ajansı )

Esenler Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni’nde “Akıllı Mobil Atık Toplama Projesi” ödüle layık görüldü. Projenin ödülü Emine Erdoğan tarafından Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya takdim edildi.

Günümüz teknolojisi kullanılarak düzenli atık toplama sistemini oluşturmak, sürdürülebilir kalkınma hedefleri çerçevesinde atıkları kontrol altına almak, bu sistem sayesinde puan-kazanç yöntemiyle Esenler’de yaşayanların ev ekonomisine katkı sağlamak ve gelecek nesillere temiz bir Esenler ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için geliştirilen “Akıllı Mobil Atık Toplama Projesi” Sıfır Atık Projesi kapsamında ödül aldı. Ankara Ticaret Odası Congresium’da düzenlenen “Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni”nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan proje kapsamında ödül kazanan belediyelere ödüllerini takdim etti.

İNANIYORUM Kİ TÜM PROJELER HAYATA GEÇECEK

Türkiye Belediyeler Birliğinin düzenlediği yarışmaya 231 geçerli proje başvurusu olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Emine Erdoğan, sıfır atık için fikir üretmiş tüm katılımcıları tebrik etti. Yerel yönetimlerin, sıfır atık konusunu sahiplenmiş olmasını önemli bulduğunu belirten Emine Erdoğan, “İnanıyorum ki ödül alsın almasın, geri kalan tüm projeler de hayata geçecektir” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Sıfır Atık Projesi’nde ödül alan Esenler Belediyesi’nin ödülünü Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya takdim etti.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

3 × 4 =