Ana Sayfa ESENLER O TACİZCİ TUTUKLANDI

O TACİZCİ TUTUKLANDI

Okunma Sayısı 226
0

Annesiyle birlikte yürüyen Ukraynalı 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Gökmen D., dün mahkemede cinsel istismar suçundan tutuklandı.

İstanbul Avcılar’da Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında geçen cumartesi gecesi, havalimanından dönen Ukraynalı kadın ve iki kızı birlikte kaldırımda yürümeye başladı. Bu sırada Ukraynalı annenin kızlarından 12 yaşındaki biri, tacize uğradı. Güvenlik kameralarına da yansıyan taciz olayı ile ilgili polis ekipleri şikâyet üzerine çalışma başlattı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarda çevredeki güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Şüphelinin olayı gerçekleştirdikten sonra aracıyla olay yerinden ayrıldığı belirlendi. Plakayı da tespit eden polis ekipleri, aracın kiralık olduğunu, kiralayan kişinin de Gökmen D. (36) olduğunu tespit etti.

İŞYERİNDE GÖZALTI

Esenler’de bir işyerinde satış temsilcisi olarak çalıştığı belirlenen şüpheli Gökmen D., önceki gün işyerinde gözaltına alındı. Avcılar Çocuk Büro Amirliği’ne götürülen şüpheli Gökmen D., tacize uğrayan çocuk ve annesi tarafından teşhis edildi. Şüpheli, daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Buradaki işlemleri tamamlanan Gökmen D. dün Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece ‘çocuğun cinsel istismarı suçu’ndan tutuklandı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

three × 2 =