Ana Sayfa ESENLER ESENLER’DE YAŞLI KADIN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

ESENLER’DE YAŞLI KADIN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

Okunma Sayısı 333
0

Esenler, Fatih Mahallesi’nde yalnız yaşadığı öğrenilen 68 yaşındaki Neriman Kıvrak, evinde defalarca farklı yerlerinden bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürüldü.

Kadının cesedi kendinden haber alamayan kızı, damadı ve bir yakını tarafından kapının önünde bulundu. Neriman Kıvrak isimli 68 yaşındaki kadın, Fatih Mahallesi 289 Sokak’ta bulunan evde yaşıyordu.

Kendisinden bir süre haber alamayan kızı ve damadı bugün yanlarına bir akrabalarını da alarak, kadının evine gitti. Damadı yedek anahtar ile kapıyı açtığında Kıvrak’ın cansız bedeni ile karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede boynunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak yaraları olan kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekipleri evde ve çevrede delil aradı. Neriman Kıvrak’ın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘BOĞAZINDAN KESMİŞLERDİ’

Kapıyı açan damadın iş arkadaşı Fırat İçten, “Sabah saatlerinde eve kızıyla beraber geldiğimizde kapıyı biz açtık. Açtığımızda kadın yere yığılmış, etraf dağınıktı. Boğazını kesmişlerdi. Kızını içeri koymadık zaten. Sonradan çıktık. Polisi aradık. Ambulans geldi. Yalnız yaşıyordu elbise falan topluyordu, sağdan soldan fakirlere yardım ediyordu.

Hırsızlık amaçlı olabilir çünkü ev dağınıktı etraf kan içindeydi. Kapıda hiçbir zorlama yoktu. Damadına, tanımadığı iki kişinin kendisini takip ettiğini 15 gün önce söylemişti” dedi.

‘HİÇBİR GELİRİ YOKTU’

Evde ölü bulunan kadının kız kardeşi, Perihan Kepekçi ise, “Dün aradı bize gelecekti. Ben de kızıma 100 lira göndermesini söyledim. Hiçbir şeyi yoktu parası pulu yoktu. Sağdan soldan bir şeyler topluyordu, ne aylığı ne yıllığı hiçbir geliri yoktu. Bana telefon geldi düşüp öldüğünü söylediler. Ben de anlamadım buraya geldim daha içeri girmedim, yalnız yaşıyordu iki oğlu iki kızı var. ” dedi.

 

HABER: SUAT TÜRKOĞLU

GÖRÜNTÜ: BURAK YOLCU

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

seven + 7 =