Ana Sayfa ESENLER YOLUN AÇIK OLSUN ŞAMPİYON!

YOLUN AÇIK OLSUN ŞAMPİYON!

Okunma Sayısı 13
0

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, sezonu 83 puanla şampiyon tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükseldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Serik Belediyespor’u 6-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Esenler Erokspor’a şampiyonluğu getiren golleri; 3. dakikada Sertaç Çam, 19. dakikada Taygun Vurgun, 24, 30. dakikada Mustafa Pektemek, 63. dakikada Alper Karaman ve 70. dakikada kendi kalesine Emre Yücedağ kaydetti. Sarı yeşilliler, zorlu ve çekişmeli geçen şampiyonluk yarışının ardından ipi göğüsleyen taraf olmayı başardı. Maç sonunda Esenler Eroksporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler şampiyonluğu kutladı.

ŞAMPİYON OLMAK ÇOK GÜZEL BİR ŞEY

Antrenörlük hayatında 7. şampiyonluğunu kutladığını belirten Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Sezon başından beri çok çalıştık. Tüm rakiplerimize üstünlük sağladık. Son maçımızda Serik Belediyespor’u yenerek şampiyonluğumuzu ilan ettik. Camiamıza ve bize destek veren herkese şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Artık Trendyol 1. Lig’deyiz” dedi.

BAŞARILAR DİLERİZ

Biz de www.sondakikaesenler.net olarak Esenler’imizin tek profesyonel tek takımı Esenler Erokspor’u tebrik eder, 1. Lig’de başarılar dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

ten − four =