Ana Sayfa ESENLER Esenler’in gururu Taner Akkuş’a Başbakan tarafından takdir

Esenler’in gururu Taner Akkuş’a Başbakan tarafından takdir

Okunma Sayısı 507
0

Nefesten kimlik analizi, boşanma öncesi arabuluculuk ve empatiye davet gibi projeleriyle bakanlık birimleri ve çeşitli kurum çalışanlarına gönüllü olarak eğitimler ve seminerler veren stratejist ve analiz uzmanı Taner Akkuş, Başbakan sayın Binali Yıldırım’a projeler hakkında bilgi verdi.

İstanbul Beyoğlu’nda bir otelde geleneksel olarak düzenlenen ‘Beyoğlu sohbetleri’ programında Başbakan ile bir araya gelen Akkuş, kamusal ve toplumsal alanlarda gönüllü hizmetler içeren sosyal sorumluluk projelerini kısaca anlattı.

Özellikle son yıllarda yapılan öfke kontrolü terapilerinin beklenen sonucu vermediğini ve hedeflenen iyileşmenin sağlanamadığını ifade eden Akkuş, aşırı boşanma vakaları, aile içi geçimsizlik, şiddet ve cinayetlerin arttığını gösteren istatistikî verilerin de bunu doğruladığını dile getirdi.

Başbakan Yıldırım ise, bu tip çalışmaların toplumsal ve kişisel bakımdan önemli olduğunu, mutlaka sürdürülebilir bağlamda devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, Akkuş’u çalışmalarından dolayı tebrik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

14 − 6 =