Ana Sayfa ESENLER ESENLER’DE SİYASİLER AYAR’IN CENAZESİNDE BULUŞTU

ESENLER’DE SİYASİLER AYAR’IN CENAZESİNDE BULUŞTU

Okunma Sayısı 5250
0

Esenler Fevzi çakmak Mahallesinde ikamet eden, aslen Trabzon, Maçka doğumlu olan 88 yaşında’ki Ahmet Ayar, Cumartesi günü tedavi gördüğü özel bir Hastane’de vefat etti.

Ayar’ın Cenazesinde Siyasetten İş Adamına Herkes Katıldı

Esenler Fevzi çakmak Mahallesinde ikamet eden, aslen Trabzon, Maçka doğumlu 88 yaşında ki Ahmet Ayar, Cumartesi günü tedavi gördüğü Büyükçekmece’de özel bir Hastane’de vefat etti.

Esenler Cumhuriyet meydanında 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri yapan siyasiler Ayar’ın cenaze namazına katılım sağlamak için çalışmalarına ara vererek, Ayar’ın cenaze namazına katıldılar. Esenler Belediye Başkanı Göksu ve meclis üyeleri, İyi parti ve saadet partisi ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, Milletvekili adayları , ilçe yöneticileri, iş adamları, vatandaşlar cenaze namazına katılarak taziyede bulundular.

Esenler’li işadamları Yılmaz Ayar, Hüseyin Ayar, Turan Ayar, Mehmet Ayar’ın babası olan Ahmet Ayar’ın cenazesi Pazar günü Esenler merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Arnavutköy Haraççı köy Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı öncesi Ahmet Ayarın çocukları taziyeleri kabul etti.

Mehmet Ayar taziye mesajı yayınladı
Haraççı köy mezarlığında taziyeleri kabul eden merhum Ahmet Ayar’ın iş adamı oğlu Mehmet Ayar, Ailesi adına taziye mesajı yayınladı.
Mehmet Ayar,  “Yakalandığı hastalık sonucunda uzun bir süredir tedavi gören sevgili babamı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Bu vefat hadisesinden dolayı cenazeye katılan, çelenk gönderen, evimize gelen, telefonla arayan, mesaj gönderen ve sosyal medya aracılığı ile acımızı paylaşan, Siyasi çalışmalarına ara vererek bizlerle olan Siyasi Partilerimizin çok değerli insanlarına, tüm akraba, dost ve arkadaşlarımıza, tanıdık ve tanımadık tüm kardeşlerimize ailemiz adına teşekkürü bir borç bilirim.
Hepiniz sağ olun, var olun” dedi.

Bizlerde SON DAKİKA ESENLER HABER ve Esenler Nostalji Sayfası Yönetimi olarak, Merhum Ahmet Ayar’a Allah’dan rahmet, Kederli Ayar ailesine de sabırlar dileriz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

eleven − 6 =