Ana Sayfa BAĞCILAR SON DAKİKA: Esenler’de Silahlı Soygun, Yaralılar Var

SON DAKİKA: Esenler’de Silahlı Soygun, Yaralılar Var

Okunma Sayısı 6321
0

Esenler Birlik Mahallesi M.Akif Ersoy caddesi üzerinde silahlı soygun gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 13.30 civarların da Esenler Birlik Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre Bağcılarda bir bankadan yaklaşık 1.500.000 TL para çektiği iddia edilen kişilerin aracı, Bir başka bordo renkli araç’ın içinde olan  üç kişi tarafından takip edildi. Bu takip Esenler Birlik Mahallesi M.Akif Ersoy caddesine kadar sürdü.

İçinde 1.500.000.000 TL olduğu iddia edilen siyah araç ise trafik ışıklarında durduğu sırada silahlı ve üç kişi oldukları söylenen  şüpheliler, trafik ışığında bekleyen aracın önünde durarak aşağıya indiler. Maskeli olan üç kişi Silahlarına davranarak kapıları kilitli olan aracın  kapısını açamayınca camlarına ateş etmeye başladılar. Kırılan camların arasından paraları almaya çalışırken bu sırada ismini henüz öğrenemediğimiz araç şoförü ile kısa bir boğuşma yaşandığı söylendi. Saldırganlardan birisi para dolu poşetleri vermek istemeyen araç şoförüne ateş ederek etkisiz hale getirdi.

Bu esnada diğer saldırganlar Paranın çok büyük bir bölümünü alarak Bordo renkli bir araç ile olay yerinden uzaklaştılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

14 − thirteen =