Ana Sayfa ESENLER Esenler’de 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Esenler’de 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Okunma Sayısı 1045
0

Esenler Dörtyol Meydanında düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

2015 yılında Resmi Gazete’de yayınlanarak 19 Ekim 2016’da ilk kez kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü, tüm Türkiye’de olduğu gibi bu yılda kutlandı.

 

Her yıl düzenli olarak 19 Ekimde kutlanan Muhtarlar günü bu yılda Esenler Dörtyol meydanında sade bir tören ile gerçekleştirildi.

 

Törenin ardından Esenler İlçe Kaymakamı Hulisi Şahin, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Mehdi Daş ve mahalle Muhtarları eski Davutpaşa Muhtarı Yakup Pehlivanı evinde ziyaret etti.

Eski Davutpaşa mahalle Muhtarı olan ve şu an mevcut Muhtar Abdullah Pehlivan’ın babası olan Yakup Pehlivanı evinde ziyaret eden heyet, geçmiş günlerden ve Esenler’den bahsetti.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret esnasında Kaymakam Hulisi Şahin, Emekli eski Muhtar olan Yakup Pehlivan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temenniler ile son bulduk dan sonra heyet  Havaalanı mahalle Muhtarı Bekir Demircan’ı Havaalanı Muhtarlığında ziyaret etti.

Ziyarete Esenler Medipol Üniversitesi baş hekimi Yrd. Doç. Dr Nejdet Özçelik ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Kadir Dilsiz de eşlik etti.

Ziyareti gerçekleştiren heyet bir süre samimi bir şekilde sohbet ettik den sonra hatıra fotoğrafı çektirerek Muhtarlıktan ayrıldı.

HABER: SUAT TÜRKOĞLU

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

eight + 5 =