Ana Sayfa ESENLER HABERLERİ Esenler Rumeliler Derneği İftar Programında Siyasiler Bir Araya Geldi

Esenler Rumeliler Derneği İftar Programında Siyasiler Bir Araya Geldi

Okunma Sayısı 424
0

1999 yılında kurulan Esenler Rumeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü iftar programını bu yılda gerçekleştirdi.

Esenler Kültür Merkezin’de gerçekleşen Rumeliler  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftarına katılım oldukça yoğundu.

Katılımcılar arasında CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Av. Umut Özkan  Esenler, Belediye başkan yardımcısı Osman Gökçebaş, Rumeli Balkan eski Federasyon  Genel Başkanı İYİ Parti KİK üyesi Ayhan Bölükbaşı, CHP B. Paşa meclis üyesi Fettah Dindar MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz ve İlçe Yöneticileri, Esenler CHP eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar, Sivil toplum kuruluşları, ESDEF Başkanı Cuma Helvacı,  İlçe nüfus müdürü Kadem Varol, Mahalle muhtarları ve çok sayıda STK temsilcileri vardı.

Katılımcılar arasında İYİ Parti Esenler İlçe Yöneticilerinden hiç kimsenin olmaması dikkat çekti.

Esenler Rumeliler Dernek Başkanı Ekrem Beşkardeş  yaptığı kısa konuşmasında  On İki  ayın sultanı ramazan münasebetiyle iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek  konuşmasını sonlandırdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

three × five =