Ana Sayfa ESENLER HABERLERİ ÖMER ÇETİNKAYA: ”KILIÇDAROĞLU NAMUS SÖZÜ VERMİŞTİ” (VİDEO HABER)

ÖMER ÇETİNKAYA: ”KILIÇDAROĞLU NAMUS SÖZÜ VERMİŞTİ” (VİDEO HABER)

Okunma Sayısı 445
0

Esenler Belediye Meclisi Eylül Ayı 2’inci Birleşimi Yoğun Gündem ve Tartışmalar Eşliğinde Gerçekleşti.

Eylül Ayı Meclis toplantısı CHP meclis üyesi Kemal Şahin ve Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya’nın Sivas kongresinin yüzüncü yılı münasebetiyle yaptıkları anma konuşması ile başladı.

ÇETİNKAYA ” TARİHİMİZDE BÖYLE BİR KIYIM YOK”

Daha sonra söz alarak konuşma yapan Çetinkaya: İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki işçi çıkarılmalarına atıf’da bulunarak, ”Cumhuriyet tarihinde hiç bir şekilde bu kadar işçi bir anda işinden edilmemiştir”

”Binlerce kişi işten atılıyor. Ama CHP’li siyasetçiler sürekli yalanlar söyleyerek yaptıklarını doğru olduğunu savunuyorlar”

”AK Parti Belediyelerinde binlerce farklı siyasi görüşe sahip insan çalışıyor. Bir insanı işinden etmek o insanı medeni olarak idam etmek demektir”

SEÇİM ÖNCESİ NAMUS SÖZÜ VERENLER SÖZÜNDE DURSUN

”Seçimden önce CHP’li yöneticiler namus sözü verdiler. Ne demişti Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu işten atılan bir kişi olursa atıldığı kuruma birlikte gideceğiz ve onu aynı işine ben iade edeceğim.

YALAN SÖYLÜYORLAR

Şimdi binlerce insan işten atıldı. Yalan söyleyerek bazılarının seçimden sonra işe girdiğini ve hak etmediği şekilde bankadan maaş aldığını belirtiyorlar. Yalan söylüyorsunuz. İnsanlar sizin yalan söylediğinizi bilmiyor mu sanıyorsunuz?

HAK, HUKUK DİYEREK HAKSIZ İŞTEN ATIYORLAR

Çetinkaya benim samimi olduğum bir arkadaşım on beş yıldır İBB’de çalışıyordu ve işten atıldı. Yüzlerce, binlerce kişi ekmeğinden edildi. Ne kadar tuhaftır’ki Türkiye’de emek, emekçi, işçi, sosyal demokrasi diyen, İşçi hakları diyen bir partinin ilk yaptığı icraat işçi kıyımı olmuştur.

BİZİ ELEŞTİRENLERİ İŞTEN HİÇ ÇIKARDIK MI?

”Biz iktidardayız ve bizleri eleştiren binlerce kamuda çalışan personel vardır. Biz bu kişileri işten mi atalım? Böyle bir anlayış olabilir mi? Böyle bir anlayışa nasıl evet denir? Bizlerle birlikte çalışan başka görüşlere sahip binlerce personel var. Biz buna bakmayız. Çünkü onlar Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıdır. Biz olaya böyle bakarız.

”İnsanları haksız yere işten atıyorsunuz ardından birde haksız yere buradan maaş alıyor burada çalışmıyor diyerek iftira ediyorsunuz”

HEM İŞTEN ATIYORLAR HEMDE İFTİRA ATIYORLAR

”Hem insanlara iftira edeceksiniz hem de iftira ederek şerefiyle, onuruyla oynayacaksınız ve buna da siyaset diyeceksiniz yazıktır, günahtır.

Türkiye’nin birliği iktidar olduğunuzda herkesi kucaklamak ve herkese sahip çıkmak ile olur. Sizinle aynı düşünsün ya da düşünmesin fark etmez.

İSTANBUL BU YALANLARA PRİM VERMEZ

İnsanları işinden aşından etmek vijdansızlıktır. Bu siyasetin sonu yok. İstanbullular buna prim de vermez. Algı ile bu işi yürütemezsiniz. İşten atılanlar gerçektir. Böyle siyaset olmaz”

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

2 × 3 =