Ana Sayfa ESENLER Esenler’de CHP’nin 96’ncı Yılı Kutlandı

Esenler’de CHP’nin 96’ncı Yılı Kutlandı

Okunma Sayısı 331
0

Esenler CHP İlçe teşkilatı, 9 Eylül 1923 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan CHP’nin 96’ncı kuruluş yıl dönümünü Dörtyol Cumhuriyet Meydanı’ında Atatürk Anıtı’na Çelenk koyulmasının ardından Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde törenle kutladı.

Açılış konuşmasını yapan CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, Türkiye’nin her zamankinden daha fazla CHP’ye ihtiyacı olduğunu söyleyerek; “Eşit haklara sahip insanların yaşadığı bir Türkiye’nin garantisi CHP’dir. Her 9 Eylül bizim için yeni bir başlangıçtır” dedi.

Program CHP’nin tarihini anlatan belgesel ile başladı.

Ütebay, “Büyük Önder Atatürk’ün “Benim iki Önemli Eserim var, Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi” sözlerini anımsatarak, “CHP’nin gururlu, onurlu üyeleriyiz ve CHP var oldukça Cumhuriyet de yasayacaktır. Herkesin, AK Parti’nin kalesi olarak gördüğü Esener’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını taşıyan, partimizin başarısı için mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisi örgütüme selam olsun.17 yıldır ülkeyi yöneten hakkı hukuku adaleti rafa kaldıran diktatörlük özentisi içerisinde olan siyasi iktidara karşı hak, hukuk, adalet diyerek Ankara’dan İstanbul’a yürüyen Türkiye’deki toplumsal muhalefetin lideri Eğilmeyen bükülmeyen genel başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na selam olsun. CHP karanlığa inat ışığa yürüyenlerin, barışa sevdalıların, söyleyecek sözü olup mücadele edenlerin partisidir. Herkesi CHP partisi çatısı altına karanlığa karşı mücadele etmeye çağırıyorum” dedi.

Törene CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hüseyin Aksu, İl yöneticileri, ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, CHP eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları, CHP Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Şahin, İYİ Parti Esenler İlçe Başkan Yardımcıları Ömer Kara, Necdet Nar, İYİ Parti Esenler Belediye Meclis Üyesi Lütfü Kahveci, Saadet Partisi Esenler İlçe Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları, Basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Daha sonra CHP’nin 96’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla pastamızı kesildi ve bugüne kadar Esenler CHP’de görev yapmış İlçe Başkanlarına, İlçe Yöneticilerine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları dahil 113 kişiye plaket verildikten sonra toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile tören sona erdi.

        

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

one + 17 =