Ana Sayfa GENEL Yılmaz Ailesinin Mutlu Gününe Yoğun İlgi

Yılmaz Ailesinin Mutlu Gününe Yoğun İlgi

Okunma Sayısı 303
0

İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen düğüne damadın anne ve babası Emine – Sait Yılmaz çifti ile dünürleri Leman – Mustafa Kemal Türküz gelen misafirlerini tek tek karşılayarak tebrikleri kabul ettiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen düğün ve nikâh törenini Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Av. Osman Gökçebaş kıydı.

Şahitliklerini ise AK Parti Esenler İlçe Başkanı Av. Umut Özkan, Esenler Rizeliler Dernek Başkanı Süleyman Kahveci, Damadın Dedesi Hüseyin Öztürk, Atıf Türküz’ün yanı sıra aile büyükleri şahitlik yaptı. Nikâh töreni sonrası evlilik cüzdanını AK Parti Esenler İlçe Başkanı Av. Umut Özkan geline takdim etti.

Nikâh merasimi sonrası Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Av. Osman Gökçebaş ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Av. Umut Özkan kısa bir konuşma yaptılar.

Takı merasiminden sonra Karadeniz yöresel sanatçısı sahne alarak kemençe eşliğinde horan ve halaylar oynandı. Gecenin sonunda ailece çekilen hatıra fotoğrafları ile düğün sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

seven + seven =