Ana Sayfa ESENLER ESDEF ESENLER’İN YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

ESDEF ESENLER’İN YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Okunma Sayısı 257
0

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Genel Merkez’inde Esenler’i yöneten birim müdürleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Esenler kaymakamı Adil Karataş, ESDEF’in kahvaltısından memnun olduğunu belirtti.

ESDEF’in gelenekselleştirdiği sabah kahvaltısı programının bu seferki misafirleri Esenler’e hizmet veren kurumların müdürleriydi. Kahvaltılı programda hizmet veren kurum temsilcilerinin katıldığı kahvaltıya Esenler Belediyesi’nden katılım olmaması nedeni yoğun programdan dolayı olduğu söylendi.

ESDEF’in kahvaltısına Esenler Kaymakamı Adil Karataş ve kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehdi Daş, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, Nüfus Müdürü Kadem Varol, Tarım Müdürü Turgut Şişman, Tapu Müdürü Faruk Teksin, Halk Eğitim Müdürü Turgay Tokmak, Vakıf Müdürü Dilek Karataş, Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Soner Karabulut, Ortopedik Engelliler Başkanı Aziz Arkan ve ESDEF Kadın Kolları Başkan Yardımcını Hanife Karayel ve ynetim kurulu üyeleri katıldılar.

Kahvaltıya diğer misafirleri ise Esenler’in emektarları ESENLER GÜNDEM imtiyaz sahibi Sait Yılmaz, 7/24 ESENLER HABER imtiyaz sahibi Hüseyin Koç, LİTROS HABER imtiyaz sahibi İsmail Danış ve SON DAKİKA ESENLER imtiyaz sahibi Suat Türkoğlu katıldılar.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı sohbet havasında samimi bir şekilde gerçekleşti. ESDEF Başkanı Cuma Helvacı, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları üyelerinin hazır bulunduğu kahvaltı bir nevi kaynaşma, dayanışma ve tanışma toplantısına dönüştü. ESDEF Kadın Kolları’nın hazırladıkları ve misafirlerine olan ilgisi gözlerden kaçmadı.

Kahvaltıdan sonra topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

    

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

ten − four =