Ana Sayfa ESENLER GÖKSU YİNE ZİRVEDE!

GÖKSU YİNE ZİRVEDE!

Okunma Sayısı 224
0

Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, SONAR Araştırma Şirketi’nin yaptığı ”İstanbul İlçe Belediye Başkanları Performans” değerlendirmesinde  yüzde 64.7  oy oranı ile İstanbul genelinde AK Parti adına “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” oldu.

Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketlerinden SONAR Araştırma’nın Aralık 2020 “İstanbul İlçe Belediye Başkanları Performans Araştırması” anketinin sonuçları açıklandı. Araştırma, İstanbul’un 39 ilçesinde belediye başkanları adına gerçekleştirildi. İstanbul İlçe Belediye Başkanları kendi seçmenleri nezdinde sorgulandı. Yapılan araştırma sonucu katılımcılara; ”Genel olarak düşündüğünüzde ilçe belediye başkanınız sizce başarılı mıdır, başarısız mıdır? sorusu soruldu. Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, AK Parti adına en başarılı belediye başkanı seçildi. Katılımcıların Yüzde 64.7’si Göksu’yu başarılı bularak zirveye taşıdı.

İSTANBUL’UN EN İYİSİ GÖKSU

Araştırmaya göre İstanbul genelinde “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” yüzde 64.7 oy oranıyla daha önce de benzer bir çok araştırmada zirvede yer alan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu oldu. Diğer belediye başkanlarının önünde zirvede birinci olan Göksu’yu, yüzde 62.6 oy alarak ikinci olan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz takip etti. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yüzde 61.1 oy oranı ile üçüncü, yüzde 56.4 oy oranı ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dördüncü ve yüzde 53.8 oy oranı ile Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ise beşinci seçildi.

AZİMLE ÇALIŞMAYA DEVAM

Göreve geldiği 2009 yılından beri yürüttüğü fiziki ve kültürel projelerle, Esenler’in çehresini değiştiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, hem ilçe halkının hem de İstanbul’daki vatandaşların takdirini ve güvenini kazanmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek azimle çalışmaya devam edecekleri belirtti.

İstanbul’da 3. dönem Esenler Belediye Başkanlığı görevini yürüten M.Tevfik Göksu, İBB Grup Başkan Vekilliği görevini de başarıyla sürdürmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

eighteen − sixteen =