Ana Sayfa BAYRAMPAŞA ESENLER’DE BİR GÜNLÜK LÜKS ARAÇ CAYIR CAYIR YANDI

ESENLER’DE BİR GÜNLÜK LÜKS ARAÇ CAYIR CAYIR YANDI

Okunma Sayısı 250
0

TEM Bağlantı Yolu Otogar istikametinde giden yeni alınan lüks bir otomobilin motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Aracı durduran sürücü son anda kendini dışarı atarken, lüks otomobilin ön kısmı alev alev yandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Sürücünün kullandığı aracı bir gün önce satın aldığı öğrenildi.

Esenler TEM Bağlantı Yolu Otogar istikametinde gece saat 22.30 sıralarında iddiaya göre, lüks aracın sürücüsü olduğu öğrenilen Deniz Sümbül TEM Bağlantı Yolunda seyir halinde giderken, Bayrampaşa ayrımına geldiği esnada henüz bilinmeyen bir nedenle aracının motor kısmından alevler yükseldi.

ZOR KURTULDU

Hemen aracı kenara çeken Sümbül kendini son anda dışarı attı. Yoldan geçen sürücüler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın motor kısmından yükselen alevlere müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden söndürülerek soğutma çalışması yapıldı.

BÜYÜK HASAR OLUŞTU

Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, aracın motor ve ön iç kısımlarında hasar meydana geldi. Sümbül’ün aracının yandığını haber alan arkadaşlarının yanına geldiği görüldü. İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

BUGÜN ALMIŞTIM

Yanan aracın sahibi olan Deniz Sümbül, “Bugün gündüz saatlerinde almış olduğumuz aracımızda henüz belli olmayan bir sebepten dolayı çıkan yangında aracımız kül oldu. Araçta tek başımaydım. Çok şükür, bizlik bir durum yok ama malum aracın durumu ortada. Allah kimseye göstermesin kimseye yaşatmasın zor bir durum. Rabbim kimsenin başına böyle bir durum vermesin” dedi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

one × one =