Ana Sayfa EĞİTİM TÜRKMEN TEKİN İ.H.L. SINAVLA ÖĞRENCİ ALIYOR

TÜRKMEN TEKİN İ.H.L. SINAVLA ÖĞRENCİ ALIYOR

Okunma Sayısı 273
0

Esenler Oruç Reis Mahallesi’nde bulunan Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, önümüzdeki eğitim- öğretim yılı için sınavla 72 öğrenci alacak. Sınav, 29 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün Esenler şehitlerinden olan Türkmen Tekin adını taşıyan ve kısa sürede isminden söz ettirmeye başlayan, fen ve sosyal bilimler proje okulu olan Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gelecek eğitim yılı için şimdiden hazırlıklara başladı. Okul önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için sınavla 24’ü hafızlık sınıfına, 48 de yabancı dil sınıfına olmak üzere toplam 72 öğrenci alacak.

SINAV 29 MAYIS’TA

Eğitim-öğretimin yanında bir çok sosyal etkinlik imkanları da sunan okula giriş sınavı 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 11.00’de okulda yapılacak.

NELER SORULACAK?

Okul yetkililerinden alınan bilgiye göre sınavda; 2020-2021 eğitim öğretim yılı 4. Sınıf müfredatını kapsayacak. Sınavda, Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce’den sorular sorulacak.

BAŞVURULAR SİTE ÜZERİNDEN

Sınava girecek öğrenciler, Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin www.turkmentekinihl.meb.12.tr internet sitesi üzerinde yayınlanan online formunu doldurarak başvurularını yapabilecekler. Başvuruların başladığı öğrenildi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz