Ana Sayfa ESENLER ESENLER’DE KORONA VİRÜS DENETİMİ

ESENLER’DE KORONA VİRÜS DENETİMİ

Okunma Sayısı 312
0

Esenler’de polis ve zabıta ekipleri tarafından toplu taşıma araçları ile yiyecek ve içecek mekanlarına korona virüs denetimi yapıldı. Denetim sırasında belediyede ruhsat kaydı bulunmayan sürücüye cezai işlem uygulandı. Sürücü, maskesini doğru takması için polislere ‘bıktık maskeden’ diyerek tepki gösterdi.

Esenler’de, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube, Asayiş Büro ve Esenler Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından toplu taşıma araçlarına ve esnafa yönelik korona virüs denetimi gerçekleştirdi. Denetim sırasında belediyede sürücü olarak izini bulunmayan minibüs sürücüsü Erol Ü.’ye bin 300 TL para cezası kesildi. Ceza işlemi sırasında minibüs sürücüsü Erol Ü, polisin maskesini doğru takması konusunda uyarması üzerine “Bıktık bu maskeden” şeklinde ifadeler kullandı. Kesilen cezanın ardından araçtaki yolcular içerisi boş olan başka bir araca aktarıldı. Yapılan işlemlerin ardından polis ekipleri trafikte diğer toplu taşıma araçlarını denetleyerek yolcu ve sürücülere uyarılarda bulundu.

Aynı şekilde ekipler ilçedeki yeme-içme mekanlarında da denetimler yaptı. Lokanta ve pastane gibi mekanların yüzde 50 doluluk oranına uyup uyulmadığı, maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda esnafa uyarılarda bulunan denetim ekipleri esnafa, “Bu kurallara ne kadar titizlikle uyarır ve vatandaşı da uyarırsak bu virüs belasından o derece çabuk kurtuluruz. Bu sıkıntıları hep birlikte atlatacağız. Biz size, siz de bize yardımcı olacaksınız” şeklinde telkinlerde bulundular.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz