Ana Sayfa ESENLER ESENLER TAPU COVİD-19’A DİRENİYOR

ESENLER TAPU COVİD-19’A DİRENİYOR

Okunma Sayısı 204
0

 

Esenler Tapu Müdürlüğü’ndeki personelin yarısı Covid-19 olmasına rağmen kalan personel işlerin aksamaması için canla başla çalışıyor.

Bir yıldan fazla bir süredir ülkemizi ve tüm dünyayı kasıp kavuran coronavirüs salgını zaman zaman kamu kurumlarının da elini kolunu bağlıyor. Esenler Kaymakamlığı içinde hizmet veren Esenler Tapu Müdürlüğü de son günlerde salgından ciddi şekilde etkilendi. 13 personelin görev yaptığı Tapu Müdürlüğü’nde 6 personelin testinin pozitif çıktığı ve tedavi altında olduğu öğrenildi.

Her ay ortalama 2 bin tapu işleminin gerçekleştirildiği Esenler Tapu Müdürlüğü’nde, yaşanan bu salgın döneminde vatandaşın mağdur olmaması için görev başındaki personelin canla başla çalıştığı kaydediliyor. Normal şartlardaki personelin yarısı kadarıyla hizmet üretmeye çalışan Tapu Müdürlüğü çalışanları, “Bu süreçte herkes birbirine yardımcı olmalı. Biz de elimizden gelen gayreti göstererek vatandaşların işlemlerini bir an önce tamamlamaya çalışıyoruz. Ancak onlardan da aynı şekilde anlayış bekliyoruz” dediler.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

one × two =