Ana Sayfa ESENLER EROKSPOR UZATMADA YIKILDI

EROKSPOR UZATMADA YIKILDI

Okunma Sayısı 214
0

Misli.com 3. Lig’de play-off yarı final rövanş maçında Isparta 32 Spor’a kendi evinde 2-1 yenilen Esenler Erok Spor, TFF 2. Lig hayalini gelecek sezona bıraktı.

Yarı final ilk maçında deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Isparta 32 Spor’u Esenler’de konuk eden Esenler Erok Spor bir türlü istediği maçı sahaya yansıtamadı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Esenler Erok Spor Başkanı Zafer Topaloğlu’nun da izlediği maçın ilk devresi 0-0 berabere bitti. İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf Isparta 32 Spor oldu. 57. Dakikada Kerem Pala ile 1-0 öne geçen konuk takıma cevabı 64. dakikada Abuzer Gaffar Toplu verdi ve skok 1-1 oldu.

UZATMALARDA TESLİM OLDU

Maçın normal süresi 1-1 tamamlandı. Hakem 9 dakika uzatma verdi. Misafir takım 90+6’da Nurettin Çakır ile ikinci golü buldu. Erok Spor’un bir çok atağı şansız bir şekilde ağlarla buluşmadı ve kalan sürede başka gol olmayınca finale adını yazdıran Isparta 32 Spor oldu. Böylece geçen sene finalde 2. Lig kapısından dönen Esenler Erok Spor bu sene de yarı finalde umduğunu bulamadı. Sarı-yeşilli ekip, 2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig’e çıkmak için ter dökecek.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

nine − eight =