Ana Sayfa SİYASET “ÜLKEMİZİN UMUDU OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

“ÜLKEMİZİN UMUDU OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Okunma Sayısı 212
0

İstanbul’daki yerel basına açıklamalarda bulunan Yeni Umut Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Arıcı, “Ülkemizin umudu ve ümidi olmak için yola çıktık” dedi.

Avcılar Konak Restoran’da düzenlenen kahvaltı programına Yeni Umut Partisi Genel Başkanı Cemal Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Arıcı, Kurucular Kurulu Üyesi Beytullah Demircioğlu, partililer ve çok sayıda yerel basın mensubu katıldı.

Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından Yeni Umut Partisi Genel Başkanı Cemal Yıldırım şöyle konuştu;

“Öncelikle halkımızın doğru ve gerçek haberlere tüm çıplaklığı ve yalın haliyle ulaşmasında en büyük katkıyı veren siz değerli basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün burada partimizin kurulduğunu açıklamaktan onur duyuyorum. Partimizin programı ve tüzüğümüz hazırdır. Yapmak istediğimiz projelerimizi hazırlıyoruz. Yani biz Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi yönetmeye hazırız ve de talibiz. Halkımızın teveccühüne ve ilgisine nail olacağımıza inanıyorum.

Bilindiği gibi son yılların illeti olan Covit 19 virūsū nedeniyle halkımız ekonomik yönden çok zor ve sıkıntılı süreçten geçiyor. İşte tam bu noktada halkımıza ve ülkemize yeni bir umut ışığı olabilmek için Yeni Umut Partisini kurduk. Önce Allah’ın izni ve halkımızın da teveccühü ve desteği ile umut olmak için yola çıktık”

Programda söz alan Kurucular Kurulu Üyesi Beytullah Demircioğlu ise,” Öncelikle partimizi kurmamızdaki amacımız bilindiği gibi ülkemiz yıllardır büyük sorunlar ile boğuşuyor. Her şeyden önemlisi halkımızın karşılıklı sevgiye, saygıya, hoşgörüye ve anlayışa ihtiyacı var. En önemlisi ise birbirini kucaklayan barış ve sevgi içinde kucaklamaya ihtiyacı vardır. En büyük amacımız bunu gerçekleştirmektir.  Ayrıca ülkemizin baskıdan eziyetten ve tüm zorluklardan kurtulmuş korkusuz halkımızın sesi olan özgür basına sahip olmak için gerekli tüm çalışmalarımızı da yapacağız” dedi.

Yıldırım: Fakir daha fakir zengin daha zengin oldu

Kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yeni Umut Partisi Genel Başkanı Cemal Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti;
“Ben ve dava arkadaşlarımız Yeni Umut Partisi’ni kurmuş bulunuyoruz. Buradaki amacımız ülkemizi içerisinde bulunduğu ekonomik açıdan büyük buğran diyebileceğimiz bir süreçten çıkarmaktır. Farkında mısınız? Her geçen gün fakirin daha fakir, zenginin daha zengin oluyor. Üzerine birde vergi adaletsizliği, yolsuzluklar ve rüşvet gelince halkımızın alım gücü her geçen gün düşüyor. Bu ortamda aile reisi olan babalarımızın okula giden çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamadıkları, evlerine bir ekmek dahi getiremeyecek duruma geldikleri için utançları yüzünden intihar ediyorlar. İşte bu ortamda ben ve dava arkadaşlarım daha fazla duramazdık hak, hukuk, adalet için kollarımızı sıvadık. Bismillah deyip bugün burada partimizi kurdumuzu siz basın mensupları aracılığı halkımıza duyuruyoruz.  Cenabı Allah beni ve dava arkadaşlarımı utandırmasın yüzümüzü yere düşürmesin.

Tüzüğümüz ve programımız hazır

Partimizin tüzüğü ve programımız hazır. Yeni Umut Partisi olarak hak, hukuk, adaleti temel alıp halkımızı ayırmadan kayırmadan her kesin faydalanıp hakkını aradığı sistemin tekrar ülkemizde inşası için çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Sen şu sun sen busun demeyeceğiz, her kese ve kesime eşit mesafede olup kucaklayacağız. Çünkü biz ne sağda nede solda değil merkezin tam ortasında ulusalcı, milliyetçi bir partiyiz. Tüm halkımızı partimize davet ediyoruz.

İşten çıkarmaların peşine düşeceğiz
Bizler iş adamıyız. Ülkemizin ekonomik durumunu en iyi gören ve anlayanlarız. Halkımız artık nefes alamaz bir duruma geldi. Birde son 15 aydır dünyamızı kasıp kavuran Covit 19 virüsü yüzünden küçük esnafımız bitti, orta ölçek iş adamlarımız zorda, būyūk sanayicilerimiz dahi zorlanır bir duruma gelmiştir. İşten çıkarmalar yasak olduğu halde işçi çıkarmalar olmuştur. Şu sıralar işten çıkarmaların peşine düşeceğiz takipçisi olacağız.

Suça karışmış kimseyi içimize almayacağız

Yeni Umut Partisi olarak biz devletimize ve halkımıza karşı işlenmiş suçlara karşı mücadelemize devam edeceğiz. Teröre karışmış, destek vermiş hiç kimseyi içimize almayacağımız gibi onlarında yanlarında olmayacağız”

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

4 × 3 =