Ana Sayfa ESENLER KABAKTEPE ESENLER’DE 

KABAKTEPE ESENLER’DE 

Okunma Sayısı 232
0

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Ekibi Esenler’i ziyaret edip esnaf ve vatandaş ile sohbet etti.

AK Parti İl Teşkilatı tam kadro Esenler’i ziyaret etti. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ile birlikte esnafı ziyaret edip hal hatır soran AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe daha sonra Esenler İlçe Başkanlığı’na geçerek burada ilçe yöneticileri ile bir toplantı yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe burada yaptığı konuşma depreme karşı alınan önlemlere ve Esenler’i akıllı şehre dönüştürecek olan Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesine vurgu yaptı.

Osman Nuri Kabaktepe, ziyareti sırasında şu açıklamalarda bulundu:

“2021 yılı Haziran ayı, CHP tarihinde ilk kez toplu açılış töreni yapıyor ama merak ettim ne açmışlar. Rahmetli Kadir Abi döneminde % 90’ını bitirdiğimiz bir bina var. Bahçelievler’de, binayı bitirmişiz. O bitirdiğimiz bina açılmış, içine bir İSMEK kursu konmuş, bir kreş konmuş, bir istihdam ofisi konmuş. Yani biten binaya 3 tane tabela asıp koskoca büyükşehir belediyesi toplu açılış yaptım diyor. Trafik düzenlemesi yapmışlar onu da listeye yazmışlar toplu açılış diye. Niye? Çünkü iş yok. Soruyoruz: İki yıldır İstanbul’u yönetiyorsunuz İstanbul için ne ürettiniz? Bir yeri yönettiğinizin göstergesi kitaplardaki ya da binanın duvarına astığınız ‘Şu yıllarla şu yıllar arasında falan adam burayı yönetti’ yazısı değildir. Yaptığınız eserlerdir, hizmetlerdir, sonuçlardır. Bu açıdan baktığımızda İstanbul’un ulaşımda da, sağlıkta da, her türlü alanda geriye gittiğini görüyoruz. ”

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Biz Esenler teşkilatı olarak, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, ara kadememizle, mahalle başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, belediyemizle birlikte taşıdığımız sorumluluğun farkındayız. İnşallah Esenler bugüne kadar seçimlerde almış olduğu sonuçların çok daha üzerinde sonuçlara hep birlikte imza atacak. Pandemi sürecinde teşkilat çalışmalarımız nispeten yavaşlasa da pandeminin azalmasıyla çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. Bundan sonra da Allah izin verirse seçim gününe kadar elimizden gelen bütün gayreti göstererek, sadece Esenler’i kazanmayı değil, İstanbul’da da tekrar AK Parti’nin en yüksek oy aldığı ilçe haline gelmeyi hedefliyoruz.”

BELEDİYEYİ DE ZİYARET ETTİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve ekibi daha sonra Esenler Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile görüştü. Göksu, Kabaktepe ve ekibine Esenler’de yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

6 − six =