Ana Sayfa EĞİTİM ESENLERLİ GENÇLERİN KEYFİNE DİYECEK YOK!

ESENLERLİ GENÇLERİN KEYFİNE DİYECEK YOK!

Okunma Sayısı 124
0

Esenler Belediyesi, hafta sonu düzenlediği bir dizi etkinlikle gençlere keyifli, eğitici ve öğretici dopdolu günler yaşattı.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği projelerle Esenlerli gençler çeşitli aktivitelere katılıyor, sosyalleşiyor ve hayata dair her alanda bilgi sahibi oluyor. Gençlerin istekleri dikkate alınarak birlikte projeler üretiliyor ve gençler gönüllerince eğlenip öğreniyor.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği etkinliklerde gençler dopdolu bir hafta sonu geçirdi. İşte Esenlerli gençlerin hafta sonu eğlence karnesi:

SÖMESTR HEDİYESİ: KARTEPE

Esenler Belediyesi, Esenlerli gençlere sömestr hediyesi olarak Kartepe Gezisi düzenledi. Gençler Kartepe’de kızaklarla kayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Karın ve manzaranın tadını çıkaran gençlere sucuk ekmek ikram edildi.

GENÇLER İÇİN PAINTBALL TURNUVASI

Esenler Belediyesi, Esenlerli gençler için paintball turnuvası gerçekleştirdi. Karavanaya atılan kurşunun olmadığı turnuvada, paintball alanında nişancılık yeteneklerini gösteren gençler hem eğlendi hem stres attı.

KANO VE KÜREK EĞİTİMİ ALIYORLAR

Esenlerli gençler Haliç’te kano ve kürek eğitimine başladı. Kanolar suya indi ve kürekler çekildi. Gençler, 20 kişilik gruplar halinde kürek çekerek profesyonel eğitimcilerden bilgiler aldı. Su sporlarına büyük bir ilgi gösteren gençler her hafta cumartesi günü gruplar halinde eğitim almaya devam edecek.

PROF. DR MAZHAR BAĞLI İLE DAHİ SÖYLEŞİLERİ

DAHİ (Doğu’nun Aklına Hâkim İnsanlar) söyleşileri kapsamında gençler, Prof. Dr. Mazhar Bağlı ile İslâm Bilim Tarihi’ni aydınlatan Fuat Sezgin’in hayatını konuştu. Fuat Sezgin’in İslâm Bilim Tarihi’ne yaptığı katkıların üstünde duran Bağlı, modern bilimin kullandığı birçok tekniğin İslâm Bilimi kaynaklı olduğunu belirtti. Bağlı, program sonunda gençlerin sorularını cevapladı.

ESENLER BELEDİYESİ GENÇLERLE YÜRÜYOR

Esenlerli gençler her cumartesi Esenler Belediyesi Göktürk Tabiat Parkı’nda yürüyüş yapıyor. Proje ile gençler doğayla iç içe, huzurlu bir gün geçiriyor. 14 kilometrelik parkurda gerçekleşen yürüyüş sonunda fiziksel yorgunluğa, mental anlamda rahatlama eşlik ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

5 × 3 =