Ana Sayfa ESENLER EROKSPOR ŞAMPİYO.!

EROKSPOR ŞAMPİYO.!

Okunma Sayısı 101
0

Rakibini 2-0’lık skorla geçen Erokspor, bitime 2 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 6’ya çıkardı ve şampiyonluk kutlamalarına başladı. Maçı tribünden takip eden Göksu da kutlamalara eşlik etti. Taraftar da maça yoğun ilgi gösterdi.

Esenler Erokspor artık şampiyon gibi. 2021 – 2022 TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, son maçında Çankaya Futbol Kulübü’nü konuk etti. Esenler Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmada Erokspor, ilk yarıya hızla başladı. Maçın 6. dakikasında Burak Kavlak ile öne geçen sarı yeşilliler ilk yarıyı 1-0 üstünlükle kapadı. İkinci yarının ilk dakikalarında Abuzer Gaffar Toplu’nun golüyle farkı ikiye çıkaran Esenler Erokspor, maçta başka gol olmayınca sahadan 2-0 galip ayrıldı. Erokspor puanı 70’e çıkarırken şampiyonlukta rakibi Fethiye Spor haftayı puansız kapattı ve 64 puanda kaldı. Böylece ligin bitimine iki hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 6’ya çıkaran Esenler Erokspor son 2 maçından 1 puan çıkardığı zaman şampiyonluğu garantilemiş olacak.

GÖKSU EROKSPOR’A UĞURLU GELDİ

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun da tribünlerde takip ettiği maç sonunda şampiyonluk havası esmeye başladı. Futbolcular, maç sonunda galibiyeti ve şampiyonluğu erkenden kutlamaya başladı. Göksu ile birlikte Çankaya maçında taraftar da Erokspor’u yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran seyirciler maç boyunca Erokspor’u destekledi.

RAKİP MODAFEN

Esenler Erokspor, 1 Mayıs 2022 Pazar günü Modafen’e konuk olacak. Alemdağ Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 15.00’te başlayacak. Sarı-yeşilli ekip bu maçtan bir puan çıkardığı takdirde şampiyonluğunu garantileyerek önümüzdeki sezon 2. Lig’de oynamaya hak kazanacak.

2021-2022 TFF 3. Lig 3. Grup’ta 32. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle:

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz