Ana Sayfa KÜLTÜR ŞEHİR VE ÇOCUK KANALI DOPDOLU!

ŞEHİR VE ÇOCUK KANALI DOPDOLU!

Okunma Sayısı 87
0

Esenler Belediyesi tarafından güvenli ve eğlenceli pek çok yayını miniklerle buluşturan Şehir ve Çocuk Youtube kanalı, zengin içeriklerine her gün bir yenisini ekliyor. Çocukların severek takip ettiği kanala abone olmak için siz de elinizi çabuk tutun!

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Şehir ve Çocuk” Youtube kanalı, tamamen güvenli ve eğlenceli farklı temadaki içerikleri miniklerle buluşturmaya devam ediyor.  Şehir ve Çocuk Youtube Kanalı’nda Bıyık Bey Düş Ormanı’nda, Aşçı Ramazan Usta ve Resim Zamanı programları ile minikler hem öğreniyor hem eğleniyor.

RAMAZAN USTA’DAN LEZZETLİ TARİFLER

En sevilen çocuk şarkılarını, eğitici ve öğretici programları evlere taşıyan Şehir ve Çocuk Youtube kanalında Aşçı Ramazan Usta, lezzetli yemeklerin sırrını miniklerle paylaşıyor. Kiki ile renkli ve komik diyalogların gerçekleştiği programda Ramazan Usta, minikleri mutfağa davet ederek yemek tarifleri paylaşıyor. Kanalda Resim Zamanı programı ile birbirinden güzel ve eğlenceli resimlerle çocuklara her bölümde farklı resim teknikleri öğretiliyor.

BIYIK BEY’İN MACERALARINA ORTAK OLUN

Şehir ve Çocuk Youtube Kanalı’nda yayınlanan “Bıyık Bey Düş Ormanı’nda” adlı çizgi filmde ise evsiz kalan Bıyık Bey’in ormanda başından geçen maceralar miniklere heyecan dolu anlar yaşatıyor. Kanalda ayrıca çok sevilen “Basamak” adlı eğitici çocuk şarkısı da yer alıyor.

ÇOCUK DOSTU BİR KARAKTER

Çocuk kitapları yazarı ve Bıyık Bey Düş Ormanı’nda adlı çizgi filmin senaristi Suheyla Sancar, “Bıyık Bey çocuklara doğallığıyla, neşesiyle dost olacak bir karakter. Onlara didaktik bir dille bir şeyler öğretme çabası taşımıyor. Bir gün şehirden çıkıyor ve başka hiçbir yerde bir arada göremeyeceğiniz hayvanların yaşadığı bir ormana ulaşıyor. Bu orman gerçekten de ancak düşlerde var olabilir çünkü Kur’an-ı Kerim’de adı geçen hayvanlar bu ormanda dostça birlikte yaşıyor. Fakat Bıyık Bey bir kedi ve Kur’an-ı Kerim’de ismi anılmıyor. İşte hikâye tam da bunu anlatıyor” diyerek çizgi filmin içeriğini anlatıyor.

Siz de çocuklarınızın güvenli ve eğlenceli içeriklere ulaşmasını istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden  Şehir ve Çocuk Youtube kanalına abone olabilirsiniz.

 “Şehir ve Çocuk” Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz