Ana Sayfa ESENLER EROKSPOR BAŞKA BAHARA

EROKSPOR BAŞKA BAHARA

Okunma Sayısı 71
0

Esenler Erokspor 1. Lig’e çıkma hayalini başka bahara erteledi. Play Off Çeyrek Final müsabakasında kendi evinde penaltı atışlarında 24 Erzincanspor’a elenen Erokspor’da moraller bozuldu.

  1. Lig Play Off Çeyrek Final müsabakasında Esenler Erekspor ile 24 Erzincan Spor, 2-1’in rövanşında Esenler’de karşı karşıya geldi. İlk maçı deplasmanda kaybeden Esenler Erokspor, ikinci maçın ik devresini ise 34. dakikada Sakıb’ın kaydettiği gol ile 1-0 önde kapattı.

Erzincan ekibi, 48. dakikada Ali Yavuz ile eşitliği bularak ikinci devreye hızlı başladı ancak ev sahibi ekip 54. dakikada Berk İsmail ile tekrar öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk maçı aynı skorla 24 Erzincanspor kazandığı için uzatma devrelerine geçildi. Burada da eşitlik bozulmadı ve maç penaltılara kaldı.

PENALTILARLA VEDA ETTİ

Konuk ekip, Sefa ve Mete ile ilk iki penaltıdan faydalanamadı. Esenler Erokspor ise Sertaç ve Zahit’in golleri neticesinde ikinci atışlar sonunda 2-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Üçüncü penaltılardan itibaren ise gidişat değişti. Erzincan’dan Şahin attı, Esenler Erok’tan Muharrem kaçırdı. Sinan attı, Serhat kaçırdı ve son penaltılara 2-2’lik eşitlikle girildi. İbrahim Can ile Sakıb hata yapmayınca altıncı atışlara geçildi. Erzincan’dan Burak’ın golüne karşılık Özcan atışı gole çeviremeyince 24 Erzincanspor, yarı finalde Şanılurfaspor’un rakibi oldu.

Böylece bir yıl boyuncu şampiyon olmak için mücadele veren ve bunu başaramayınca Play Off’ta şansını arayan Esenler Erokspor çeyrek finalde 24 Erzincanspor’a boyun eğmek zorunda kaldı ve 1. Lig’e çıkma ümidini gelecek sezona erteledi.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

8 − six =