Ana Sayfa EĞİTİM TUNA EĞİTİM VADİSİ AÇILIYOR!

TUNA EĞİTİM VADİSİ AÇILIYOR!

Okunma Sayısı 38
0

Esenler Belediyesi’nin temelini Ocak 2022’de attığı bu yıl da eğitim – öğretim hayatına kattığı Tuna Eğitim Vadisi’nin resmi açılışı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla yapılıyor.

“Eğitime Tam Destek, Hep Destek” sloganıyla Esenler’de yaşayan öğrencilere daha kaliteli eğitim fırsatı sunmak için eğitim alanındaki çalışmalarına her gün bir yenisini ekleyen Esenler Belediyesi’nin büyük projesi Tuna Eğitim Vadisi resmi olarak açılıyor.

Toplam 15.879 metrekare kapalı alana sahip vadi, modern okulları Erhan Boysanoğlu ilkokulu, Süleyman Çetinsaya Ortaokulu ve Esenler Kantur Spor Salonu ile yeni eğitim – öğretim yılıyla birlikte hizmet veriyor. Tuna Mahallesi’ndeki okul problemini çözmüşe kavuşturan Tuna Eğitim Vadisi’nin resmi açılışı ise Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla yapılacak.

Tuna Eğitim Vadisi’nin temeli, 2022 yılı ocak ayında dönemin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, okul inşaatlarını üstlenen bağışçı hayırsever işadamları Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu’nun da katıldığı bir tören ile atılmıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

5 × one =