Ana Sayfa ESENLER LİDER EROKSPOR FARKI AÇIYOR!

LİDER EROKSPOR FARKI AÇIYOR!

Okunma Sayısı 30
0

Esenler Erokspor, ikinci devreye galibiyetle başladı. Rakibini 4-2’lik net bir skorla geçen sarı yeşilliler liderliğini sürdürdü ve en yakın rakibi ile puan farkını 8’e çıkardı.

2023-2024 sezonu TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü’nü konuk etti. Esenler Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ilk yarı golle başladı. Furkan Yaman 3. dakikada takımının ilk golüne imza attı. Alper Karaman, 25. dakikada farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son dakikalarında rakip, farkı bire indirdi. 61. dakikada Ali Yavuz Kol farkı tekrar ikiye çıkardı. Sertaç Çam 86. dakikada takımının dördüncü golünü attı. Maçın skorunu rakip takımın son dakikada bulduğu gol belirledi. Sarı yeşilliler, ikinci devrenin ilk maçında 4-2’lık net bir skorla puanını 46 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Esenler Erokspor, en yakın rakibi ile puan farkını 8’e çıkardı.

RAKİP KIRKLARELİSPOR FUTBOL A.Ş

Esenler Erokspor, 21 Ocak 2024 Pazar günü Kırklarelispor Futbol’a konuk olacak. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 14.00’da başlayacak.

2023-2024 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 20. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle:

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

fourteen − 2 =