Ana Sayfa EĞİTİM DERSLER PAYDOS! TATİL BAŞLADI…

DERSLER PAYDOS! TATİL BAŞLADI…

Okunma Sayısı 22
0

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Esenlerli öğrenciler de, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Öğrencilerin karne heyecanına Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da ortak oldu.

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023-2024 Eğitim – Öğretim Yılının birinci döneminin kapanışı münasebetiyle ilçe genelindeki tüm okullarda Karne Töreni düzenledi. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’ndaki programa; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun yanı sıra Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar.

Karnelerini Eminoğlu ve Göksu’nun ellerinden alan çocuklar, hazırlanan karne töreninde şiirler ve folklor oyunlarındaki hünerlerini sergilediler. Çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

GENÇLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Bakanlık olarak her koşulda gençleri desteklediklerinin altını çizen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu,“Geçlerimizin yollarını açmak, hedef göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün burada yine Esenlerimizin gençler için yaptığı projelerle birlikte olacağız. Hepinizi seviyor ve destekliyoruz. Esenlerden çıkan kardeşlerimizin tüm insanlığa hizmet etmesini temenni ediyoruz“ ifadelerini kullandı.

DÜNYA’YA ÖNCÜ OLACAĞIZ

Öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu,“Bugün tatilin heyecanını yaşarken bir taraftan da dün gece yeni bir heyecanı yaşadık. Cumhuriyetimizin 100. yılında uzayla buluşmanın heyecanını yaşadık. Tarihi derinliklerden gelen bir milletin çocukları olarak bugüne kadar bilim ve teknoloji de Dünya’ya öncü olmak için çok gayret gösterdik. Son 20 yılda ortaya konan gayretin neticesinde Türkiye’nin her konuda lig atladığını görüyoruz“ dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

17 + fourteen =