Ana Sayfa ESENLER YILLARIN MUHABBETİYLE… DEVAM…

YILLARIN MUHABBETİYLE… DEVAM…

Okunma Sayısı 39
0

Partisi tarafından 4. dönem de Esenler Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen M. Tevfik Göksu, “Yılların muhabbetiyle Esenler için birlikte devam ediyoruz” mesajı paylaştı.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, geçtiğimiz Cumartesi günü isminin tekrar Esenler Belediye Başkanlığı için açıklanmasının ardından seçim startını verdi ve hızlı bir başlangıç yaptı. İsminin açıklandığı günün akşamında önce belediye ekibi ile bir toplantı yapan Göksu, “Haydi bismillah. Hazır olun başlıyoruz” mesajı verdi. Toplantısının ardından sosyal medya hesabından “15 yıllık tecrübemizle ve ilk günkü heyecanımızla; Esenler için üretmeye, İstanbul için Murat Kurum Başkanımıza tam destek olmaya devam edeceğiz” paylaşımında bulunan M. Tevfik Göksu, buradan AK Parti Esenler İlçe Başkanlığı’na geçti. Burada büyük bir coşku ve sevinçle karşılanan Göksu, burada İlçe Yönetimi ile yaptığı toplantıda, “Hedefimiz oyumuzu önceki seçimlerden daha yukarılara çıkarmak. Yine rekor kırarak bu seçimi kazanmak istiyoruz. Hep birlikte omuz omuza vererek Esenler’den İBB adayımıza en güçlü desteği vereceğiz” diyerek teşkilata hedef gösterdi.

KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPTI

Tevfik Göksu adaylığının açıklandığının ertesi günü Pazar ise başkan yardımcıları, birim müdürleri ve danışmanların da katıldığı bir toplantı yaptı. Bu toplantının ardından ise M. Tevfik Göksu şu paylaşımda bulundu:

“Bu şehrin sokakları, bu şehrin insanları, bu şehrin çocukları ve bu şehrin geleceği bizlere emanet.  Burada en fazla yük, bu masanın etrafındaki bulunan herkese düşüyor.

Esenler’imizin güzel insanları için çok daha fazla çalışacağız. Bugüne kadar yaptıklarımızla, önümüzdeki süreçte daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.

İlçe Başkanımız Emrullah Erkuş, SKM Başkanımız Oktay Yılmaz, Kadın Kolları Başkanımız Seher Kayrak Güler, Gençlik Kolları Başkanımız Samet Eren, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimizle koordinasyon toplantımızı yaparak değerlendirmelerde bulunduk”.

YILLLARIN MUHABBETİYLE

Seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, son olarak sosyal tanıtım mecralarından “Yılların muhabbetiyle Esenler için birlikte devam ediyoruz” mesajı paylaştı. M. Tevfik Göksu, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde tekrar Esenler Belediye Başkanlığını kazanması halinde bir rekora da imza atmış olacak. Dönem sonunda Göksu, 20 yıl Esenler Belediye Başkanlığı yapmış olacak. Bir öncesi Belediye Başkanı Mehmet Öcalan 1994-2009 yılları arasında 3 dönem, 15 yıl Esenler Belediye Başkanlığı yapmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

18 − seventeen =