Ana Sayfa ESENLER ÇANAKKALE MÜZİKALİ 

ÇANAKKALE MÜZİKALİ 

Okunma Sayısı 11
0

Esenler Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla hazırlanan ve Çanakkale’nin kahramanlık hikâyesini konu edinen “1915’ten Türkiye Yüzyılı’na” müzikal gösterisi,  Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde meraklılarıyla buluşuyor.

Esenler Belediyesi, tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde müzikal bir gösteriye ev sahipliği yapıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla hazırlanan ve destansı mücadeleyi konu alan “1915’ten Türkiye Yüzyılı’na” adlı müzikal gösteri, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde izleyicilerle buluşuyor. Çığa Sanat tarafından sahnelenen müzikal gösteri, 24 Mart tarihine kadar meraklıların karşısına çıkacak.

BU TÜR ETKİNLİKLER ÇOK ÖNEMLİ

Müzikali çok beğendiğini dile getiren Tülay Atalay, “Kültür merkezimizin önünde bir tiyatronun olduğunu duyduk. Sesleri duyunca da geldik. Gerçekten duyguyu çok iyi bir şekilde hissettiriyor. Bir hafta boyunca sahnelenmesi de çok iyi olmuş. Şanlı tarihimizden haberdar olmamız ve onu özümsememiz için bu tür etkinlikler önemli bir rol oynuyor” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

12 + three =