Ana Sayfa ESENLER Yalçınkaya: Kutuplaşma değil, birlik olma zamanı

Yalçınkaya: Kutuplaşma değil, birlik olma zamanı

Okunma Sayısı 469
0

Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı tarafından Giyimkent Golden Way Otel’de iftar yemeği verildi. Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya ve yönetim kurulunun gerçekleştirdiği iftar yemeğine, partililer, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Yerel basın mensuplarının da ilgi gösterdiği iftar yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Yalçınkaya, millet olarak bir ve beraber olmanın gereğine işaret ederek “Birlik ve beraberlikten ayrılmak, ülkemizi parçalamak isteyen emperyalistlerin işine yarar. Kardeşin kardeş ile kavga etmesi dış güçlerin dışında kimsenin işine yaramaz.” dedi.
İftar sofrasında çok değişik kesimlerden çok değişik düşünceden insanlarla birlikte olduklarını ve parti olarak hayal ettikleri Türkiye’nin fotoğrafının bu olduğunu belirten Yalçınkaya sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu sıkıntılı süreçten geçerken Saadet Partisi olarak 49 yıldır ülkemizde siyaset yapan, Milli Görüş’ün kurtuluş olduğunu ve kurtuluşun adresinin Saadet Partisi olduğunu, her platformda ifade ediyoruz. Birlik ve beraberlikten ayrılmak, Türkiye bölüp parçalamak isteyen emperyalistlerin işine yarar. Yani bu ülkede kardeşin kardeş ile kavga etmesi bunun dışında kimsenin işine yaramaz.
Türkiye 80 Milyon evladı olan bir ailedir. Hepimiz Anadolu insanıyız, geniş ailelerde özellikle bu vardır; ailelerin çocuklarından biri camiye gider ona sofi derler, bir tanesi kahveye gider ona da hayta derler. Ailelerin evlatlarından bazıları sağcı olabilir, bazı evlatları solcudur, bazı evlatları milliyetçidir, bazı evlatları liberaldir, bazı evlatları muhafazakardır, bazı evlatları da milli görüşçüdür. Ama hepsi bu çatının altında barınmak zorundadır. Hepsi kardeştir. Bu yüzden seçim sürecine girdiğimiz bu süreçte en fazla vurgu yapacağımız konu budur. İşte bugünde bunun fotoğrafını hep birlikte yaşıyoruz.”
‘HİÇ TEREDDÜTÜMÜZ YOK’
İlçe Başkanı Yalçınkaya’nın ardından söz alan İl Başkan Yardımcısı Şaban Aydın, iktidarın her konuda başarısız olduğunu ileri sürerek şöyle konuştu:
“Hükümet maalesef tarım, ekonomi ve hayvancılığı kötü hale getirdi.15 yılda bu işleri yapamadılar, ortaya ciddi manada icraat koyamadılar, ülkenin şu anda gelmiş olduğu iç borcun dış borcun hesabını ben bir iktisatçı olarak yapmaktan aciz kalıyorum. Yapılacak iş bellidir. 24 Haziran’da bu işi yapabilen insanlara, bu işi daha önce yapmış insanlar, 11 aylık iktidarlarında efsaneler yapan insanlar gelecekler yapacaklar. Erbakan Hocamız rahmetli oldu, ama Hocamızın davası devam ediyor. 24 Haziranda Milli Görüş TBMM’ye girecek. Bu ülkenin kötü gidişatına dur diyecek. Bununla ilgili hiçbir tereddüdümüz yok.”

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

sixteen − 14 =