Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Yerel Basın İle Bir Araya Geldi

Okunma Sayısı 1045
0

Esenler Belediye Başkanı Göksu, uzun bir aradan sonra Esenler yerel basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Göksu, Esenler’de gerçekleştireceği projelerden bazılarını detaylı şekilde basın mensuplarına anlattı.

Esenler Kültür Merkezinde yapılan sabah kahvaltısına Başkan Göksu, Esenler yerel gazetecileri ile birlikte samimi bir ortamda bugüne kadar yaptıklarını değil bundan sonra yapacaklarını anlattı.

”SUÇ ORANI EN AZ OLAN 4 İLÇEDEN BİRİYİZ”

Belediye Başkanı Göksu, Esenler’in suç ve suç işlemede İstanbul ilçeleri arasında ilk dörtte olduğunu söyledi.  Esenler’de önümüzdeki süreçte çok önemli projelerinin hayata geçeceğini ve bu projelerle üretmeden değil, üreterek tüketen Esenler’liler olacağını, gelişen büyüyen, Esenler göreceksiniz dedi.

ESENLER ARAMA MOTORLARINA YAZILDIĞI İLÇE OLACAK

Başkan Göksu, ” Esenler genç bir nüfusa sahip. Artık Esenlerin gençleri bilgi üretecek, internette arama motorlarını yazacaklar. Gençlerimize tanıyacağımız bu önemli imkanlar sayesinde Esenler dünyanın en güvenli ve en akıllı şehri olduğu gibi arama motorlarına yazıldığı ilçe olacak. Esenler bir taraftan güvenli Şehir,  bir taraftan da kentsel dönüşüm kapsamında Akıllı Şehir olacak.


YÜZLERCE KADIN ‘NAR PROJESİ’ İLE TİCARET HAYATINA KAZANDIRILACAK

Başkan Göksu, “Esenler Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen NAR Projesi, Esenler’li ev hanımlarının el emeği ürünlerini satabilecekler. Ev hanımlarının üreteceği; örgü, oyuncak bebek, çanta, kağıt rölyef gibi el işi ürünler, süs eşyaları ve dekoratif ürünler ile mantı, içli köfte, börek, sarma, baklava gibi yöresel yiyecekleri e-ticaret sitesi üzerinden satışa sunulacak.

300 kadınla başlayan proje sayesinde, kadınların üretimi desteklenecek ve ticaret hayatına kazandırılmaları sağlanacak” dedi ve çok önemli projelerinin hazır olduğunu söyleyerek yerel basını bilgilendirdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

13 + 7 =