Ana Sayfa ESENLER EŞİ TARAFINDAN BOĞAZI KESİLECEKKEN KIZI KURTARDI!

EŞİ TARAFINDAN BOĞAZI KESİLECEKKEN KIZI KURTARDI!

Okunma Sayısı 229
0

Esenler’de Kocasından Sürekli Şiddet Gördüğünü iddia eden Gülay Asker, Geçtiğimiz Günlerde yine eşinden şiddet gördüğü esnada tam boğazından kesileceği sırada imdadına kızı yetişti.

Adı Gülay Asker… 16 yıllık evli. 3 çocuğu var. Esenler’de oturuyor. Yaşadıkları, çektiği çileler, iddiaları kadına şiddetin son kötü örneklerinden. Eşi tutuklanan Gülay hanım şimdi onun en ağır cezaya çarptırılmasını bekliyor.

Kocası tarafından bıçaklandıktan sonra 3 çocuğu ile birlikte kendi ailesine sığınan Gülay Asker yaşadıklarını Bölgede İlkhaber’e anlattı. Son yaşadığı şiddetin ardından eşinin tutuklandığını kaydeden Gülay Asker, evlendiğinden beri kocasından zulüm gördüğünü, çocukları için hep sustuğunu dile getirdi. Gülay Asker, kocasının hiç çalışmadığını ve çocuklarını dilendirdiğini iddia etti. Büyük kızının burs parasını bile alıp kendisinin harcadığını belirten dertli kadın, “Son olarak kumar oynayıp borçlanınca yine şiddete başvurdu. Beni kolumdan ve sırtımdan 7 yerimden bıçakladı. Boğazımdan kesmek üzereyken çocuklar yetişti beni kurtardı. En ağır cezayı almasını istiyorum” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

19 + 12 =