Ana Sayfa ESENLER GENÇ AVUKAT DUALARLA DEFNEDİLDİ

GENÇ AVUKAT DUALARLA DEFNEDİLDİ

Okunma Sayısı 296
0

Gebze’de öldürülen avukat Ersin Arslan son yolculuğuna uğurlandı Genç avukatın nişanlısı gözyaşlarına boğuldu. Gebze’de icra memurlarıyla beraber haciz işlemleri için gittiği evin sahibi tarafından ateş edilerek öldürülen avukat Ersin Arslan son yolculuğuna Esenler’den uğurlandı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dün haciz memurlarıyla birlikte icra işlemleri için gittiği adreste ev sahibi Y.Y. tarafından silahla vurularak öldürülen Avukat Ersin Arslan, son yolculuğuna uğurlandı. Genç avukatın cenazesi önce Esenler’de bulunan baba evine getirildi. Genç avukat için burada helallik alındı. Bu sırada avukatın babası Bahri Arslan, annesi Gülver Arslan ve evlilik hazırlıkları yaptığı nişanlısı Ayşel Gül gözyaşlarına boğuldu. Alınan helalliğin ardından Arslan’ın cenazesi Esenler Birlik Mahallesi Mimar Sinan Camii’ne getirildi. Avukat Arslan’ın cenazesine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, çok sayıda yakını ve meslektaşları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Ersin Arslan’ın cenazesi defnedilmek üzere Sancaktepe Yenidoğan Mezarlığı’na götürüldü. Ersin Arslan burada dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

DERS GİBİ HAYAT

Tabutunun üzerine avukatlık cübbesi konulan Ersin Arslan’ın ders gibi bir hayat hikayesinin olduğu öğrenildi. Aslen Sinop – Gerzeli olan ailenin tek erkek çocuğu Ersin Arslan’ın zor şartlarda eğitim hayatını sürdürdüğü ve Türkiye sıralamasında ilk 4 bine girerek hukuk fakültesini kazandığı öğrenildi. Babasının da traktör kazası nedeniyle yüzde 90 görme kaybı yaşadığı öğrenilen Ersin Arslan’ın bir grup genç arkadaşları ile bir araya gelerek avukatlık bürosu açtıkları ancak  pandeminin de olumsuz etkisiyle burayı kapatıp başka bir hukuk ofisinde çalışmaya başladığı bildirildi. Dedesinin de felçli olduğu öğrenilen Ersin Arslan evlilik hazırlığı içindeydi. Hayat hikayesi ile  meslektaşlarına ve herkese örnek bir ders sunan Merhum Ersin Arslan’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine de baş sağlığı dileriz.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

3 × two =