Ana Sayfa ESENLER EROKSPOR KRİTİK MAÇA ÇIKIYOR

EROKSPOR KRİTİK MAÇA ÇIKIYOR

Okunma Sayısı 127
0

Esenler Erokspor, bu hafta sonu bu sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyor. Erokspor, ligin ilk yarısında deplasmanda 5-1 yenildiği lider Fethiye Spor’u evinde konuk edecek. Sarı-yeşilli ekip, maçtan galip gelerek hem rövanşı almak hem de liderle puan farkını 6’ya düşürmek istiyor.

2021-2022 TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, ikinci yarının ikinci maçında lider Fethiye Spor’u konuk ediyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda 5-1 yenildiği Fethiye Spor’dan rövanşı almak isteyen Esenler Erokspor, tüm taraftarları maça davet etti.

Bu maçtan galip gelerek hem rövanşı almak istediklerini hem de liderle puan farkını 6’ya düşürmek istediklerini söyleyen Esenler Erokspor yetkilileri, “Bu maçtan galip gelerek şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşmak istiyoruz. Bu sebeple taraftarımızın desteğini arkamızda görmek bize büyük mutluluk verecektir. Ligdeki en önemli maçlarımızdan birini oynayacağımız Kemer Erokspor Stadı’ndaki maçımıza tüm taraftarımızı bekliyoruz” dediler.

Esenler Erokspor-Fethiye Spor maçı 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 13.00’de Kemer Mahallesi’ndeki Erokspor Stadı’nda oynanacak. Fethiye Spor 46 puanla ikinci sırada yer alırken, Esenler Erokspor 37 puanla ikinci durumda.

2021-2022 TFF 3. Lig 3. Grup’ta puan durumu şöyle:

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

2 × 3 =