Ana Sayfa EĞİTİM AYSİMA BAŞKANIN İLK TALİMATI

AYSİMA BAŞKANIN İLK TALİMATI

Okunma Sayısı 8
0

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 23 Nisan’da başkanlık koltuğunu bir günlüğüne 2. sınıf öğrencisi Aysima Öz’e devretti.

Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 2-İ sınıfında okuyan Aysima Öz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Esenler Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Çocuk Belediye Başkanı Aysima Öz ile Başkan Yardımcıları Demir Tanıl ve Zeyit Masrı, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından karşılandı.

ÇOCUKLAR İÇİN TALİMAT

Başkan Aysima Öz, Esenler Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Albayrak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erhan Akcan’dan ilçede çocuklar için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Öz, ilçede çocukların gönüllerince oynayabilecekleri park sayısının artırılmasını istedi. Ayrıca okulların önünde oluşabilecek yoğunluk ve trafiğin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını, spor ve havuz sayısının artırılması talimatını verdi. Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu’na telefonla bağlanarak, eğitici ve öğretici çocuk filmlerinin yapılması için çalışmalara başlanılmasını söyledi.

Başkan Göksu, çocuklarla sohbet edip 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladıktan sonra günün anısına akıllı saat ve çeşitli hediyeler takdim ederek, okulların ve öğretmen odalarının tüm tadilatlarının yapılacağı müjdesini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

18 + 3 =