Ana Sayfa ESENLER EROKSPOR ŞAMPİ…!

EROKSPOR ŞAMPİ…!

Okunma Sayısı 13
0

Şampiyonluk yoluna kayıpsız devam eden Esenler Erokspor, güçlü rakibi Bucaspor’u deplasmanda 2-1’lik skorla geçti ve son iki haftaya girerken en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını koruyarak liderliğini sürdürdü. Ve Esenler Erokspor şampiyon gibi..

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Esenler Erokspor, şampiyonluk yarışının güçlü rakiplerinden Bucaspor 1928’e konuk oldu. Yeni Buca Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk gol 33. dakikada Serdar Cansu’dan geldi. İlk yarı Erokspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya daha da istekli başlayan sarı yeşilliler 74. dakikada Eşref Korkmazoğu ile farkı ikiye çıkardı. Uzatma dakikalarında rakip takım farkı bire indirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Erokspor şampiyonluk yolunda altın değerinde üç puanı hanesine yazdırdı. Şampiyonluğa son iki maç kala en yakın rakibiyle 2 puan farkını koruyan sarı yeşilliler, 77 puanla liderliğini sürdürdü. Son iki haftada olağanüstü bir aksilik olmazsa Esenler Erokspor bu sezon 2. Ligi şampiyon olarak tamamlayacak ve gelecek yıl 1. Lig’de mücadele verecek.

RAKİP ADIYAMAN FUTBOL KULUBÜ

Esenler Erokspor, 28 Nisan 2024 Pazar günü ligin son sırasında yer alan Adıyaman Futbol Kulubü’nü konuk edecek. Esenler Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 15.00’da başlayacak.

2023-2024 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 36. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle:

 

CEVAP VER

Lütfen yorum yazınız
Lütfen adınızı giriniz

sixteen − twelve =